Ανάρτηση πανό ως ένδειξη αλληλεγγύης στην κατάληψη 111 στο ΑΠΘ

Ανάρτηση πανό ως ένδειξη αλληλεγγύης στην κατάληψη 111 στο ΑΠΘ

post image

Μετά απο αλλεπάλληλες και χρόνιες ενοχλήσεις των διαφόρων φορέων και θεσμικών οργάνων προς το κατειλημμένο κτίριο 111 (Εγνατία 111) απο την αρχή της ύπαρξης του ακόμα, τον Απρίλη του 2019 έγινε γνωστό οτι έχουν δρομολογηθεί εργασίες στο κτίριο και έχει βρεθεί εργολάβος για την υλοποιήση τους. Η εταιρεία που έχει αναλάβει το παραπάνω έργο είναι η NA.CON.STRUCTION με σκοπό τη λήψη μέτρων ασφαλείας στο κτίριο ιδιοκτησίας ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ) και την ολοκληρωση του έργου .Οι καταλήψεις για εμας είναι χώροι όπου περνάμε απο την θεωρία στην πράξη, κάνοντας την αυτοοργάνωση μέρος της καθημερινότητας μας.Συναντιόμαστε εκεί για να ενώσουμε τις αρνήσεις και τις επιθυμίες μας.

Οι καταλήψεις είναι κομμάτι των αγώνων μας και ως τέτοιες θα τις υπερασπιστούμε.

Ο αγώνας συνεχίζεται...

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ 111 ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License