Στις 25 Ιουνίου ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, αν δεν σταματούσε στην καρδιά του η σφαίρα του μπάτσου Κορκονέα, θα γινόταν 26 χρόνων. Την ίδια μέρα μπάτσοι όλων των ειδών μπουκάρουν στην Ε' πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και επιλεκτικά ανοίγουν κελιά μεταναστών, τους γδυνουν τους αλυσοδένουν και εν συνεχεία τους χτυπούν βρίζοντας τους ρατσιστικά.

Εμείς απ'την πλευρά μας ως αλληλέγγυοι προς στους έγκλειστους αλλά και γεμάτοι μίσος για τα ένστολα σκουπίδια του κράτους, δεν γινόταν να αφήσουμε κατι τέτοιο αναπάντητο. Γι'αυτό, οπλισμένοι με αρκετά λίτρα βενζίνης εξαπολύσαμε μπαράζ επιθέσεων στις δυνάμεις καταστολής στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις επιθέσεις: στο υπουργείο πολιτισμού, της διμοιρίας που φυλάει τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ αλλά και της διμοιρίας επί της οδού Πατησίων, για το διάστημα 26 Ιουνίου έως και τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου.

Θέλαμε έτσι να τους επιστρέψουμε έστω και το ελάχιστο από τη βία που οι ίδιοι ασκούν καθημερινά, είτε πρόκειται για έγκλειστους, είτε για 15χρονα παιδιά στα Εξάρχεια.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΆ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΤΟ ΌΠΛΟ ΜΑΣ

 

Μπαχαλάκιδες / Καγκελάριοι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License