Ενημέρωση από την συγκέντρωση-πορεία ταξικής αλληλεγγύης στην Ξηροκρήνη

Την Τετάρτη 3 Ιούλη πραγματοποιήθηκε στην Ξηροκρήνη, μπροστά στην εκκλησία των Αγίων Πάντων συγκέντρωση ταξικής αλληλεγγύης ενάντια στην φτώχεια, την εξαθλίωση και το φασισμό.

post image

Την Τετάρτη 3 Ιούλη πραγματοποιήθηκε στην Ξηροκρήνη, μπροστά στην εκκλησία των Αγίων Πάντων συγκέντρωση ταξικής αλληλεγγύης ενάντια στην φτώχεια, την εξαθλίωση και το φασισμό. Η συγκέντρωση καλέστηκε από την Ανοιχτή συνέλευση δυτικών συνοικιών και την κατάληψη Terra Incognita.Μία ώρα μετά ακολούθησε πορεία γειτονιάς στην περιοχή της Ξηροκρήνης, που πλαισιώθηκε από 100 συντρόφους και συντρόφισσες από τα δυτικά αλλά και από άλλες περιοχές.Η πορεία είχε δύο μπλοκ ένα των δύο ομάδων που είχαν καλέσει και ένα από την Ο.Κ.Δ.Ε. Και κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης και της πορείας φωνάχτηκαν συνθήματα, μοιράστηκαν κείμενα στους κατοίκους και σβήστηκαν όλα τα φασιστικά συνθήματα που είχαν γραφτεί μία βδομάδα πριν.

Η Ξηροκρήνη ξέρει από προσφυγιά, έξω οι φασίστες από τα δυτικά

Να δομήσουμε κοινότητες αλληλεγγύης και να αγωνιστούμε ενάντια στη φτώχεια, την εξαθλίωση και τον φασισμό.

Ανοιχτή Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών

Κατάληψη Terra Incognita

Εικόνες:

από α/α 04/07/2019 10:37 μμ.


20 Φασίστες εμφανίστηκαν πλατεία επλταλόφου για 20 λεπτά, και μετά φυγαδεύτηκαν από μία πεζογέφυρα για να διαλυθούν στο one salonica. Οι γραφικοί του λόχου, πιστοί στις συνεχόμενες αποτυχίες από το 14, λένε ότι απότρεψαν την συγκέντρωση και την πορεία μας(!) στο μπλογκ τους. Όσα φούμαρα και να πλασάρει η μεγαλύτερη γεννιά τους (πλήρως αποτυχημένη) στους πιτσιρικάδες τους ο δρόμος δείχνει πάντα ποιος κάνει κουμάντο στην πόλη.

Makadonian hide

straight hide

Ξηροκρήνη απών

Μετέωρα κλάμα

Ο λόχος είναι η ουρά της ΧΑ. Τρέχει για να ταίζει την σαπιοκοιλιά του Μιχαλολιάκου και της φάρας του!

από Ααα 04/07/2019 11:45 μμ.


Στην Επτάλοφο κάτοικοι καθάρισαν την γειτονιά από ότι έριξαν. Μισή ώρα μετά δεν υπήρχε τίποτα 

από @WS 05/07/2019 2:46 πμ.


post image

Όσον αφορά τα σκουπίδια που ήρθαν να φέρουν στις γειτονιές μας, αυτά εντοπίστηκαν ΑΜΕΣΑ και πήγαν εκεί που έπρεπε. Είτε επρόκειτο για τα γκεμπελίστικα τρικάκια τους, είτε για τα αυτοκόλλητα και τα φυλλάδια της ΧΑ και της hitlerjugend της. Επίσης παραχαράχθηκε η ιστορία και ότι βρομιά αφήσαν πάνω σε τοίχο, έλαβε την ανάλογη καλιτεχνική παρέμβαση.

ΥΓ. Αφιερωμένοι εξερετικά σε όλα τα φασιστάκια, ένα κουπλέ και ένα ρεφρέν από ένα τραγούδι των Κοινών Θνητών.

Ήσυχος καθόμουνα στο δρόμου τη γωνία

Χάζευα απ’ την άκρη μου όλη την κοινωνία

ήρεμος κι ατάραχος στην ταραχή των άλλων

Ένιωσα εχθρικό το περιβάλλον.

Να σου μπρος στα μάτια μου και ένας ρωμαλέος

που νόμιζε ότι τάχα μου γινόταν θαρραλέος

Μοιράζοντας χαστούκια και μπουκέτα στον κοσμάκη

περίμενε να ακούσει παλαμάκι.

Άντε γαμήσου γίγαντα, εσύ και οι δικοί σου

Δε νοιάζομαι για σένανε και για την άποψη σου

Μα έτσι κι αλλιώς η άποψη θέλει και μυαλουδάκι

κι εσύ το έχεις για μπιχλιμπιδάκι.

Σήκω και φύγε από δω, αυτή είναι η γειτονιά μας

Κάτω απ'τα μπαλκόνια μας και τα παραθυρά μας

Δε θέλουμε να βλέπουμε Ραιχ νούμερο τέσσερα

Ούτε λεγεωνάριους του Καίσαρα

Σήκω και πήγαινε άνοιξε βιβλίο ιστορίας

Την προδοσία δες της δικής σου συμμορίας

Τρέχα να μάθεις την ορθογραφία τώρα σβέλτα

Δε γράφεται το Ελλάδα με δυο δέλτα

Εσύ που μας το παίζεις του έθνους πατριώτης

Της κεφαλαιοκρατίας μας στρατιώτης

Εσύ που κάνεις πόλεμο μονάχα στους αμάχους

στο πόλεμο όμως χωθηκες πίσω απ'τους βράχους.

Εσύ που έχεις γονίδια του μέγα Αλεξάνδρου

και τάτουαζ στο χέρι σου το σχήμα του μαιάνδρου

Πες μου αν έγραφε στο τεστ του DNA

τα αίτια που που δεν έιστε γενναίοι.

Δεν έχεις θέση εσύ εδώ ούτε και σε καμία οδό

Κανείς δε θέλει να σε βλέπει τέρας.

Δεν έχεις θέση εδώ ούτε και σε καμία οδό

Εδώ όλοι είμαστε παιδιά κοινής Μητέρας

* https://www.youtube.com/watch?v=t_51NDf6NKo

Εικόνες:

από α/α 06/12/2019 1:48 πμ.


Επίσης φήμες λένε ότι 20 φασίστες, 15 μαλακισμένα και 2-3 35άρηδες της γενιάς της συνεχούς ήττας και φάπας εθεάθηκαν στην πλατεία επταλόφου, κάνανε το κομμάτι τους για 20 λεπτά, και μετά φυγαδεύτηκαν από κάτι πεζογέφυρες στο one salonica όπου και διαλυθήκανε. Περιττό να αναφέρουμε ότι κόσμος της γειτονιάς πρωτοβουλιακά καθάρισε την περιοχή απ όπου περάσανε μισή ώρα μετά.

Στο μπλογκ τους αναφέρουν ότι ακύρωσαν την συγκέντρωση των αναρχικών και ότι δεν μπορέσαμε ποτέ να μαζευτούμε. Η ανακοίνωση από πάνω καταρίπτει το μύθο που χτίζεται στα 15 πιτσιρίκια σας. Ανοίχτε τα στραβά σας κουφάλες. Μακάρι να ερχόσασταν να περνάγαμε με την πορεία από πανω σας και τα τέλειωνε το παραμύθι που συντηρείται μόνο μέσω του διαδυκτίου.

Από την πρώτη σας συγκέντρωση το 14' στο Λευκό, που σας φύλαγαν μόνο 12 διμοιρίες, με τον ομιλητή και άλλους 10 συναγωνιστές να έρχονται σε λάθος συγκέντρωση μέχρι και σήμερα τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ήστασταν και θα είστε αποτυχημένοι.Στην Καλαμαριά μακεδόνιαν hide και τελικά συγκέντρωση 70 γραφικών στο πιο μικρό πάρκο στην άλλη μεριά της πόλης με κλούβες να σας φυλάνε από παντού.Στην αριστοτέλους staight hide και τελικά για τα βίντεο και τις φωτό στα δικαστήρια γύρω γύρω.Στα μετέωρα κλάμα.

Από την άλλη για τα πιτσιρίκια ένα θα πω. Μαλακισμένα ωραία το ζείτε χωρίς κόστος μέχρι τώρα, αλλά όταν σας πετύχουμε στο δρόμο θα καταρεύσει απότομα το φαντασιακό σας. Θα μετρηθείτε με το μπουκουρόμετρο.Επίσης φασίστες σε περίπτωση που ονειρεύεστε νέους παντελεήμονες στην πολυεθνική και εργατική Ξηροκρήνη, να ξέρεται στο τέλος θα γεννήσετε μόνο πηγάδες.

Τέλος πέρα από το γεγονός ότι τα άτομα του ιερού λόχου είναι αργόσχολοι που πληρώνονται με μισθούκλες και επιδόματα από τον στρατό οπότε που να νιώσουν τι θα πει εξαθλίωση και πραγματικά προβλήματα, ενδιαφέρον έχει και ότι ο λόχος είναι στην ουσία η ουρά της ΧΑ. Ο λόχος δηλαδή τρέχει για να συντηρεί τις σαπιοκοιλιές του Μιχαλολιάκου και της οικογένειας του. Ωραία σχέση!

**Σε Μενεμένη και one salonica κοιτάτε και λίγο τριγύρω σας η πολύ η χαλαρότητα δεν κάνει καλό.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License