Ιταλία: Ενημερώσεις για την απεργία πείνας (28-29 Ιούνη 2019)


Πηγή ελληνικών μεταφράσεων: Ragnarok

Ιταλία: Ενημερώσεις για την απεργία πείνας (28 Ιούλη 2019)

Σήμερα, 28 Ιούνη 2019, οι τρεις αναρχικές συντρόφισσες που βρίσκονται έγκλειστες στην πτέρυγα AS2 ("Υψίστης Επιτήρησης 2") στη φυλακή της L’Aquila, τερματίζουν την απεργία πείνας που ξεκίνησε από τη Silvia και την Anna στις 29 Μάη, κάνοντας επίσημη ανακοίνωση στη φυλακή.

Έγραψαν επίσης μια τοποθέτηση για τα συμπεράσματα της απεργίας πείνας, την οποία (τοποθέτηση) έστειλαν μέσω mail σε κάποια μέλη του αναρχικού κινήματος.

Απ' τη συνάντηση που έλαβε χώρα το πρωί με κάποιους απ' τους δικηγόρους, μαθαίνουμε επίσης νέα που αφορούν τη συνέχιση της απεργίας πείνας, τόσο του Marco, κρατούμενου στην Alessandria, όσο και του Alfredo, κρατούμενου στη Ferrara, οι οποίοι στηρίζουν τις διεκδικήσεις των συντροφισσών που βρίσκονται έγκλειστες στη L’Aquila. Είναι πλέον επείγον να τους δοθεί έγκαιρη ειδοποίηση για τη λήξη της απεργίας πείνας των συντροφισσών.

Ενόψει μιας δικαστικής ακροαματικής διαδικασίας που θα πραγματοποιηθεί στο δικαστήριο του Τορίνο στις 2 Ιούλη, και όπου θα παρίστανται οι κατηγορούμενοι και άλλοι, όπως και η Silvia, για την οποία έχει εγκριθεί η παρουσία στη δικαστική αίθουσα, ενημερώνουμε πως η μεταφορά της στη φυλακή του Τορίνο έχει ήδη λάβει χώρα σήμερα.

Η Anna και η Natascia θα συνεχίσουν τις προσεχείς μέρες τη διαμαρτυρία με αγώνα, συμμετέχοντας σε αυτόν που ήδη βρίσκεται εν εξελίξει στις πτέρυγες με το καθεστώς 41bis.

Σύντομα και οι αναγκαίες τοποθετήσεις.

Πηγή

Ιταλία: Ενημερώσεις απ' τη φυλακή της Alessandria (29 Ιούνη 2019)

Από μια συνάντηση με τον Marco σήμερα το πρωί, μαθαίνουμε ότι, έχοντας ενημερωθεί για τη διακοπή της απεργίας πείνας από τις συντρόφισσες που την ξεκίνησαν στη L’Aquila στις 29 Μάη, αποφάσισε κι αυτός να σταματήσει. Σήμερα θα συνεχίσει να παίρνει φαγητό απ' το καλάθι.

Ο Giuseppe, που συνελήφθη την 21η Μάη για την κατασταλτική επιχείρηση "Προμηθέας", προσφάτως μεταφέρθηκε στην ίδια πτέρυγα (“AS2 - Υψηλής Επιτήρησης 2” στη φυλακή της Alessandria), ξεκίνησε απεργία πείνας χτες για να λήξει το καθεστώς απομόνωσης υπό το οποίο ακόμη κρατείται. Η άρνηση τροφής θα συνεχίσει ως τη Δευτέρα. Θα περιμένει τότε μια βδομάδα, στο τέλος της οποίας, αν οι συνθήκες δεν έχουν αλλάξει, θα αξιολογήσει τους όρους με τους οποίους θα συνεχίσει τη διεκδίκηση.

Οι διευθύνσεις:

Marco Bisesti

C. C. di Alessandria “San Michele”

strada statale per Casale 50/A

15121 Alessandria

Italia (Ιταλία)

Giuseppe Bruna

C. C. di Alessandria “San Michele”

strada statale per Casale 50/A

15121 Alessandria

Italia (Ιταλία)

Πηγή

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License