Ενημέρωση από την παρέμβαση στην Κυπαρισσία ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων

Ενημέρωση από την παρέμβαση στην Κυπαρισσία ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων

post image

Ενημέρωση από την παρέμβαση στην Κυπαρισσία ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων

Το Σάββατο 29/6, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση-παρέμβαση από 15 συντρόφους-ισσες στην Κυπαρισσία ενάντια στις επερχόμενες εξορύξεις υδρογονανθράκων στην περιοχή. Τοποθετήθηκαν αφίσες,αναρτήθηκαν πανό, μοιράστηκαν τα κείμενα της πρωτοβουλίας και προβλήθηκε σχετικό βίντεο.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης και ντόπιοι/ες αγωνιστές/τριες που αντιτίθενται στις εξορύξεις. Παρά την εμφανή και πολυπληθή παρουσία αστυνομικής δύναμης αλλά και το φόβο περί "αναρχικών που έρχονται για φασαρίες" που προσπάθησαν να εμφυσήσουν στην τοπική κοινωνία τις προηγούμενες ημέρες καθώς και την ώρα της συγκέντρωσης, πλήθος κόσμου πέρασε από τον τόπο της συγκέντρωσης και ενημερώθηκε σχετικά.

Ακόμη, αναγράφηκαν συνθήματα στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου ενώ τοποθετήθηκαν πανό και αφίσες στο Κατάκολο.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παρέμβαση, η αφίσα, τα κείμενα και η εισήγηση της πρωτοβουλίας στην εκδήλωση "ενεργειακή ανάπτυξη και πολεμική προετοιμασία του ελληνικού κράτους" που πραγματοποιήθηκε την παρασκευή 28/6 με συντρόφισσες-ους από την κατάληψη Terra Incognita από τη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΑ ΒΟΥΝΑ

ΟΙ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΗΛΑΣΙΑ, ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Πρωτοβουλία Αναρχικών Ενάντια Στις Εξορύξεις

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License