Ενημέρωση για αντιεκλογική δράση και παρουσία μπάτσων στην Καλλιθέα.


post image

Την Πέμπτη 4/7 συντρόφισσες/οι ξεκίνησαν να συγκεντρωνονται στο στέκι Buena Vista για την πραγματοποίηση μη ανακοινωμένης αντιεκλογικής δράσης, όπου ήδη τους περίμεναν 2 μηχανές Δίας και ένα ασφαλίτικο λίγα μέτρα πιο πέρα. Με το που είδαν κινητικότητα έδειξαν με ξεκάθαρο τρόπο ότι είχαν έρθει να ελέγξουν το στέκι και κάλεσαν και ενισχύσεις που έφτασαν τον συνολικό αριθμό των 7-8 μηχανών Δίας και ενός ασφαλίτικου. Παρά τον αστυνομικό κλοιό που υπήρχε γύρω από το στέκι, συντρόφισσες και σύντροφοι ξεκινήσαμε την αντιεκλογική δράση, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαμε σταθερά σε κοντινή απόσταση μηχανές Δίας. Η αρχική παρουσία τους όπως και οι μετέπειτα χειρισμοί τους δεν μας συγκίνησαν, μιας και σε ότι είχαμε σχεδιάσει όχι μόνο δε κάναμε βήμα πίσω αλλά ολοκληρώσαμε και με απόλυτη επιτυχία μια ευρύτατη αντιεκλογική παρέμβαση στην Καλλιθέα, τόσο στην πλατεία Κύπρου που ήταν γεμάτη από κάθε λογής εκλογικά περίπτερα όπως και σε άλλα κεντρικά σημεία της περιοχής.

Accion Libertaria

Ελευθεριακή Συλλογικότητα Καλλιθέας

Συντρόφισσες/οι

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License