Λαμία 04/07-Αντιεκλογική παρέμβαση

Λαμία 04/07-Αντιεκλογική παρέμβαση με πανό και τρικάκια στο κέντρο της πόλης.

post image

Την Πέμπτη 04/07 μέλη της συνέλευσης αναρχικών Λαμίας πραγματοποιήσαμε αντιεκλογική παρέμβαση στο κέντρο της πόλης με πανό και τρικάκια.Η παρέμβαση με τρικάκια συνεχίστηκε και λίγα μέτρα πιο πάνω, που λάμβανε χώρα προεκλογική ομιλία υποψηφίου βουλευτή με τη ΝΔ.

Μετά το τέλος της παρέμβασης τοποθετήθηκε στην είσοδο της πόλης πανό αλληλεγγύης στους προφυλακισμένους συντρόφους για την απαλλοτρίωση στο ΑΧΕΠΑ, Κ.Σακκά και Γ.Δημητράκη.

-ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

 ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

-ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΟΡΑΤΟΣ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΕΣ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ;ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣΣΑΚΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ

Συνέλευση Αναρχικών-Αντιεξουσιαστών/τριών Λαμίας(Μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License