Καταστροφή φασιστικού εκλογικού υλικού

Λαμία και γύρω περιοχές Στα πλαίσια της αντιφασιστικής και αντιεκλογικής δράσης, αποφασίσαμε να μην αφήσουμε ίχνος απ' το φασιστικό τους λόγο,ξηλώνοντας και καταστρέφοντας το προεκλογικό τους υλικό.

post image

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, παρατηρήσαμε πως τα χρυσαύγουλα της περιοχής είχαν γεμίσει με τα σκουπίδια τους, τις αφίσες των υποψηφίων τους κάθε σημείο της πόλης της Λαμίας και των γύρω περιοχών.

Μετά το χαστούκι των ευρωεκλογών και με τη δική να "τρέχει" εις βάρος τους, οι νεοναζί δολοφόνοι της ΧΑ σε μια απέλπιδα προσπάθεια να παραμείνουν στο κοινοβούλιο και να συνεχίσουν να παρασιτούν εις βάρος του λαού, γέμισαν την πόλη και τα πέριξ με το φασιστικό τους υλικό.

Στα πλαίσια της αντιφασιστικής και αντιεκλογικής δράσης, αποφασίσαμε να μην αφήσουμε ίχνος απ' το φασιστικό τους λόγο,ξηλώνοντας και καταστρέφοντας το προεκλογικό τους υλικό.

Υ.Γ Την επόμενη φορά ελπίζουμε να τους πετύχουμε την ώρα της αφισοκόλλησης.

Αντιφασίστες/ιστριες από τη Φθιώτιδα

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License