επιθεση στη πορεια απο ματ με συλληψεις και ξυλοδαρμους


Μολις δεχθηκε επιθεση η πορεια απο ματαδες με τραυματιες και σιγουρα μια προσαγωγη επισης με ξυλοδαρμο εξω απο α.τ. ακροπολης πανω απο συγγρου φιξ.

από α 11/07/2019 10:04 μμ.


 ηνε η πορεία ενάντια στη βραχυχρόνια μίσθωση και την τουριστική ανάπλαση  , Για οσους/ες δεν ξερουν για ποια πορεία μιλάμε ηνε το Κάλεσμα στην πορεία ενάντια στη βραχυχρόνια μίσθωση και την τουριστικοποίηση-Πέμπτη 11 Ιουλίου, 7μμ, Ολυμπίου & Φάληρου, Κουκάκι  https://athens.indymedia.org/event/79818/

από εαμελασ 11/07/2019 11:28 μμ.


Εδώ το βίντεο από την επίθεση

από Τα ΜΑΤ στο ΚΑΤ 12/07/2019 12:07 πμ.


Δεν είναι η επίθεση στην πορεία, η οποία είχε αποχωρήσει, κατόπιν χρήσης χημικών.

από @@ 12/07/2019 1:37 μμ.


Το βίντεο δεν είναι από τη στιγμή της επίθεσης ούτε είναι από τη στιγμή της σύλληψης όπως διαδίδουν τα μμε. Η επίθεση στην πορεία έχει προηγηθεί του στιγμιότυπου που αποτυπώνεται στο βίντεο και συγκεκριμένα συνέβη ακριβώς έξω από το α.τ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License