Το άτομο που ξυλοκοπήθηκε άγρια από ματ, στην πορεία ενάντια σε βραχυχρόνια μίσθωση και τουριστική ανάπλαση, και είχε προσαχθεί είναι πλέον συλληφθέντας. Του αποδίδουν 5 κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε οι κατηγορίες είναι αντίσταση, απόπειρα σωματικής βλάβης κατά αστυνομικού, σωματική βλάβη κατά αστυνομικού, διατάραξη κοινής ειρήνης και φθορές.

Ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του αφού τέλειωσαν με την απόδοση κατηγοριών τον έχουν μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Αύριο περνάει από εισαγγελέα στις 11:00 στο κτήριο 16

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης.

ΜΠΑΤΣΟΙ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ , ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞΕΥΓΕΝΙΣΜΟΣ

από Κοινότητα Καταλήψεων Κουκακίου 12/07/2019 11:21 πμ.


Οι γιατροί έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τον συλληφθέντα για περαιτέρω εξετάσεις λόγω της σοβαρότητας των χτυπημάτων με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να μεταφερθεί στα δικαστήρια. Αναμένουμε ενημέρωση. Ο τραυματίας-συλληφθέντας βρίσκεται στον Ερυθρό.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License