Ως Πρωτοβουλία εργαζομένων/ανέργων στα νότια στηρίζουμε την εργατική συγκέντρωση της Κυριακής 14 Ιούλη 2019 στις 10πμ στην αρχή της Ερμού (Σύνταγμα), που οργανώνεται από το Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα “απελευθερωμένα” ωράρια. [βλ. εδώ]

Συμβάλλοντας έτσι στη συνέχιση και το δυνάμωμα του επίμονου και δίκαιου αγώνα για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης αργίας, που συνιστά μια κρίσιμη μάχη του συνολικού αγώνα μας για τα εργατικά συμφέροντα και δικαιώματα, για τις ανάγκες, τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας. Του αγώνα μας ενάντια στη συνολική επίθεση που δεχόμαστε από το κεφάλαιο, το κράτος και τους μηχανισμούς τους.

Η Κυριακή αυτή αποτελεί μια από τις 8 Κυριακές που τα μαγαζιά -βάσει νόμου- μπορούν να είναι ανοιχτά σε όλη την ελληνική επικράτεια. Βέβαια, σημειώνουμε ότι κατά την περίοδο Μάη – Οκτώβρη τα μαγαζιά ολόκληρης της Αθήνας και σε τμήματα δήμων του παραλιακού μετώπου της Αττικής μπορούν να είναι ανοιχτά κάθε Κυριακή βάσει σχετικού νόμου του 2017.

Τέλος, για την Κυριακή αυτή έχει κηρυχτεί απεργία από το Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής στον κλάδο του βιβλίου και στα καταστήματα Public του Νομού Αττικής.

Η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΡΓΙΑ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ, ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ.

ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ – ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.

Πρωτοβουλία εργαζομένων/ανέργων στα νότια / prwterganenotia@espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License