Ισπανία: Πυρπόληση οχήματος μεσιτικής εταιρείας στο Carabanchel

Ως απάντηση στις εκκενώσεις και σε αλληλεγγύη με την Anna και τη Silvia

Πηγή ελληνικής μετάφρασης

“Ως απάντηση στις εκκενώσεις και σε αλληλεγγύη με την Anna και τη Silvia”

Ξημερώματα Πέμπτης προς Παρασκευή, ένα όχημα μιας μεσιτικής εταιρείας παραδόθηκε στις φλόγες. Συνέβη ως απάντηση στο κύμα εκκενώσεων που πραγματοποιήθηκε στο Carabanchel συγκεκριμένα, αλλά και ευρύτερα σε όλη την πόλη. Οι εκκενώσεις, οι επιθέσεις τους, οφείλουν να λαμβάνουν απαντήσεις, με προκηρύξεις μικρές σε έκταση, που στοχεύουν απευθείας στα συμφέροντα των κερδοσκόπων και του Κράτους.

Για τη διάχυση της επίθεσης!

Η ταπεινή αυτή επίθεση συνέβη επίσης ως ένδειξη συνενοχής και αλληλεγγύης με την Anna και τη Silvia, που κατόθωσαν να κρατήσουν ενωμένα πολλά συντρόφια στην Ιταλία, με δυνατό παλμό ενάντια στο σύστημα εγκλεισμού.

Ζήτω η αναρχία!

Κάποιοι ανεξέλεγκτοι βάνδαλοι

Πηγή

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License