Φλωρεντία, Ιταλία: Τελική δικαστική ακρόαση για την επιχείρηση “Panico”


Πηγή ελληνικής μετάφρασης

Οι ακροαματικές διαδικασίες απ’ τις 15 ως τις 18 Ιουλίου 2019, επιβεβαιώνονται, αλλά, λόγω της απουσίας ενός απ’ τους δικαστές, η δικαστική απόφαση (προγραμματισμένη για τις 22 Ιουλίου) μπορεί να αναβληθεί το πολύ για μια εβδομάδα, απ’ ότι φαίνεται.

Για τον Giova, τον Paska και τον Ghespe, που βρίσκονται υπό καθεστώς κατ’ οίκον κράτησης, ζητήθηκε να ταξιδέψουν με δικά τους έξοδα για τις δίκες, δίχως όμως συνοδεία. Στον Paska ζητήθηκε επίσης να μεταφέρει προσωρινά την κατ’ οίκον κράτηση σ’ ένα σπίτι κοντά στη Φλωρεντία.

Όσον αφορά την παρουσία στη δικαστική αίθουσα, ο Paska θα έπρεπε να είναι παρών σε όλες τις ακροαματικές διαδικασίες. Ο Giova και ο Ghespe σίγουρα δε θα παραστούν στην ακρόαση της 15ης Ιούλη, αλλά για τις επόμενες δεν έχουν αποφασίσει ακόμα.

Υπενθυμίζουμε πως οι δικαστικές ακροάσεις θα είναι οι εξής:

15 Ιουλίου – Κατάθεση των DIGOS [“πολιτική αστυνομία”] για το τελευταίο μέρος των περιβαλλοντικών παρακωλύσεων.

16 Ιουλίου – Ανοιχτή απαγγελία κατηγοριών απ’ τον εισαγγελέα και τους πολιτικούς ενάγοντες.

17 και 18 Ιουλίου – Τοποθέτηση συνηγόρων υπεράσπισης.

22 (?) Ιουλίου – Ανάγνωση της δικαστικής απόφασης.

Όλες θα ξεκινούν στις 9.00 π.μ., στην αίθουσα 28 (στο υπόγειο) του δικαστικού μεγάρου στο Novoli (στη Φλωρεντία).

Σημείωση: Καθώς κυλούσε ο Ιούνης του 2019, οι τρεις έγκλειστοι αναρχικοί, Paska, Giovanni και Salvatore (Ghespe), μεταφέρθηκαν απ’ τις φυλακές του Viterbo και του Sollicciano (στη Φλωρεντία) σε κατ’ οίκον κράτηση.

Πηγή

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License