Αλλαγή μέρας Συνέλευσης ενάντια στις νέες διώξεις των 20 πολιτικών κρατουμένων

Το προηγούμενο που θα δημιουργηθεί αν αυτή η υπόθεση προχωρήσει απρόσκοπτα, με όλες τις πιθανές συνέπειες που θα μπορεί κάτι τέτοιο να συνεπάγεται για τους διωκόμενους συντρόφους, θα είναι εξαιρετικά δυσμενές και θα επικρέμεται πάνω από όλους μας, πάνω από όλους μας, πάνω από ολόκληρο το κίνημα, καθώς θα δημιουργηθεί έδαφος για τη γενικευμένη εφαρμογή της συγκεκριμένης δικαστικής πατέντας σε κάθε δυνατό πεδίο.

Η αντίδραση μας λοιπόν είναι επιτακτικό να είναι άμεση και πιεστική ώστε να μην αφεθεί να ολοκληρωθεί αυτή η δίωξη και να γίνουν οι 20 σύντροφοι μας το ζωντανό παράδειγμα για την καθιέρωση ενός νέου δόγματος καθιέρωσης της αναρχικής ταυτότητας ως ιδιώνυμου.

ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ , ΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΙΔΙΟΝΥΜΟΥ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ 24/2

Πρωτοβουλία συντρόφων/σσων ενάντια στις νέες διώξεις πολιτικών κρατουμένων

 

Η σημερινή συνέλευση μεταφέρεται για άυριο Τρίτη 16/07/2019 στις 19:00 στο Πολυτεχνείο. αίθουσα Γκίνι λόγω των εξελίξεων στην υπόθεση με το σύντροφο Χ. Κορτέση και το έκτακτο κάλεσμα στην Ασοέ σήμερα στις 19:00. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License