1ο Εθνικιστικό Διήμερο Νέων Σάββατο Κυριακή 27&28 Ιουλίου 2019 Χαλκιδική Μακεδονία Ελλάς.

H εθνικιστική γκρούπα διοργανώνει την παραπάνω φιέστα. Γνωρίζουμε ότι οι φασίστες του ιερου λόχου, θελουν να παιχτούν για μια ακόμα φορά στα μμε. Θέλουν να κάνουν ντόρο, για τις πέντε-έξι σκηνές που θα στήσουν. Δεν γνωρίζουμε αν οι δήμοι της χαλκιδικής έχουν δώσει άδεια για κάτι τέτοιο. Όμως και να μην δώσουν, η γιορτή μίσους τους δεν πρεπει να γίνει. Αν οι δήμοι τις χαλκιδικής σιωπήσουν, "η σιωπή θα είναι συνενοχή", και τότε ας θυμηθούν όλοι τους, τι είχε γίνει όταν οι φασιστες του Ι.Λ επιχείρησαν να κανουν το Μakedonian pride στη θεσσαλονίκη.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΔΙΚΗ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License