[Αθήνα] Ενημέρωση + επόμενες δράσεις από την συνέλευση για τις διώξεις στα Leroy Merlin


Την Τρίτη 16/7 πραγματοποιήθηκε η 2η συνέλευση για την υπόθεση των αναβαθμισμένων διώξεων με αφορμή μια απόπειρα κλοπής στα Leroy Merlin (λεπτομέρειες για την υπόθεση στο ενημερωτικό κείμενο της διαδικασίας)

Στην διαδικασία συζητήθηκαν πολιτικά σκεπτικά σε σχέση με την μεθοδολογία και τις κινήσεις των διωκτικών αρχών, υπό το πρίσμα της εκδικητικής προφυλάκισης του συντρόφου Χριστόφορου Κορτέση, της προσπάθειας εγκληματοποίησης των εργατικών αγώνων στα Leroy Merlin καθώς και της μεθόδευσης των διωκτικών αρχών για διόγκωση της υπόθεσης τόσο σε επίπεδο κατηγορητηρίου όσο και σε επίπεδο κατηγορουμένων.

Αποφασίστηκε :
  • Συγκέντρωση στα δικαστήρια του Πειραιά (Σκουζέ 3-5 & Φίλωνος) την Πέμπτη 18/7 στις 10 π.μ. , οπού περνάει από ανακριτή ο σύντροφος και εργαζόμενος στα Leroy Merlin που διώκεται για την υπόθεση.
  • Συγκέντρωση στην πλατεία Κυψέλης την Παρασκευή 19/7 στις 7 μ.μ. σαν μία πρώτη πολιτική απάντηση στην στοχοποίηση του προφυλακισμένου συντρόφου Χ.Κ. στην γειτονιά οπου μένει και αγωνίζεται. Ο σύντροφος στοχοποιείται από τους δικαστικούς μηχανισμούς για την συλλογικοποιημένη δράση του στην γιτονιά της Κυψέλης

Επόμενη συνέλευση την Πέμπτη 18/7 στις 7 μ.μ. στο κεντρικό αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ

Αλληλεγγύη στον προφυλακισθέντα Χριστόφορο Κορτέση !

Κάτω τα χέρια από τους διωκόμενους συντρόφους !

Συνέλευση αναρχικών συλλογικοτήτων, σύντροφοι-ισσες, αλληλέγγυοι-ες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License