Την Παρασκευή 12/7/2019 στο κατάστημα της Leroy Merlin στην Πειραιώς, ένα καθημερινό συμβάν απόπειρας κλοπής προϊόντων αξίας 200€ που αφορούν την εργασία του συντρόφου με σκοπό την κάλυψη των βασικών του αναγκών, κατέληξε σε απόδοση κατηγοριών κακουργηματικού χαρακτήρα σε 2 συντρόφους, οδηγώντας τον έναν από αυτούς, τον Χ.Κ. σε εκδικητική προφυλάκιση. Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε μια τρομοκρατικού τύπου παρέμβαση στο σπίτι του με την αρωγή πολυπληθών αστυνομικών δυνάμεων. Η πραγματική αιτία προφυλάκισης είναι η συμμετοχή του στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες, η αναρχική του ταυτότητα και η δράση του στους αγώνες της γειτονίας της Κυψέλης. Επιπρόσθετα, ο Γ.Α., σύντροφος και εργαζόμενος στα Leroy Merlin διώκεται με αβάσιμες κατηγορίες για την ίδια υπόθεση, με πραγματικό λόγο τη συνδικαλιστική του δράση και την επίσης συμμετοχή του στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες. Για την ίδια υπόθεση διώκονται ακόμα 4 σύντροφοι. Γίνεται φανερό ότι οι διώξεις αυτές είναι αναντίστοιχες με το όποιο ποινικό αντίκρισμα αλλά λειτουργούν ως δούρειος ίππος με πραγματική πρόθεση τη στοχοποίηση και την επίθεση στο ανταγωνιστικό κίνημα.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ Χ. ΚΟΡΤΕΣΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ-ΤΑΞΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/7 19:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΨΕΛΗΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License