Για περισσότερα από 20 χρόνια το στέκι “Φάντασμα” λειτουργούσε ως πολιτικός χώρος στο Χημικό στην Πανεπιστημιόπολη Ζωγράφου. Μετά από συζήτηση και συμφωνία με την τελευταία ομάδα που είχε τη διαχείρισή του, πλέον έχει δημιουργηθεί μια νέα συνέλευση που αποφασίζει για τη λειτουργία του. Να τονίσουμε πως επειδή, όπως πληροφορηθήκαμε, όλα αυτά τα χρόνια ο χώρος ήταν χρεωμένος σε κάποιο άτομο, ως χώρος εργασίας του στο Πανεπιστήμιο, πλέον λειτουργεί με όρους κατάληψης και ως τέτοια θα υπερασπιστεί, όταν χρειαστεί. Η κατάληψη αυτή αποτελεί μέρος ενός υπό διαμόρφωση δικτύου καταλήψεων και δομών, μαζί με το πρώην φασιστοστέκι της ΔΑΠ Βιολογικού, που εδώ και μερικούς μήνες, αφού ανοίχτηκε και εκδιώχτηκαν οι δαπίτες, αξιοποιείται για τις ανάγκες του κινήματος (όπως είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωση). Θα ακολουθήσει σύντομα αναλυτικότερο κείμενο που θα περιγράφει τις δομές και θα καλεί κόσμο να μας γνωρίσει και να εμπλακεί, αν το επιθυμεί, στα εγχειρήματα.

 

αναρχικές, αναρχικοί

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License