Τις προάλλες (16 /07) στην περιοχή των Εξαρχείων, για την ακρίβεια Θεμιστοκλέους 68, γωνία με μεταξά (δίπλα πλατεία) έλαβε τόπο συνηθισμένο πλην σημαντικό περιστατικό. Πρόκειται για λεκτική σεξουαλική παρενόχληση που συνέβει 5 η ώρα το απόγευμα σε ανήλικη συντρόφισσα που βρισκόταν στο σημείο που αναφέρεται παραπάνω.

Οι “πρωταγωνιστές” του συμβάντος και συγκεκριμένα οι θύτες ήταν τρεις , ηλικίας 20–25. Μιλώντας με την συντρόφισσα συμπεράναμε ότι τα συγκεκριμένα άτομα ή αποτελούν μέλη ομάδας ναρκεμπόρων ή τουλάχιστον έχουν “πάρε δώσε” με αυτούς . Οι τύποι προσεγγίζοντας την της φώναξαν << Ψιτ, κοπελιά ,ομορφούλα έλα εδώ>>. Ο ένας από αυτούς προσπάθησε να την πλησιάσει επιθετικά και η κοπέλα καθώς έμεινε ψύχραιμη ξεκίνησε να απομακρύνεται από το σημείο και ταυτόχρονα πήρε τηλέφωνο την παρέα της εκδηλώνοντας ότι κάποιοι την παρενοχλούν εκείνη την στιγμή και ακούγοντάς την αυτοί απομακρύνθηκαν.

Ως αναρχικοί/ες θεωρούμε ότι τέτοιες συνηθισμένες επιθετικές συμπεριφορές δεν πρέπει να μείνουν “στο ράφι”. Η αδράνεια σημαίνει και συνενοχή οπότε και μεις θα απαντήσουμε ανάλογα θέλοντας να δώσουμε ένα τέλος σε τέτοιου είδους ενέργειες και στόχοποιήσεις συντρόφων και συντροφισσών.

Βια στην βία των μαφιόζων–βιαστών.

Κουφάλες σεξιστές θα τρώτε μαχαιριές.

Θα περάσουμε από επάνω σας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License