[κυψέλη] Ενημέρωση από την πορεία για την υπόθεση στα Leroy Merlin και για τον σύντροφο Χ. Κορτέση


post image

Την Παρασκευή 19/7 συγκεντρωθήκαμε στην Πλατεία Κυψέλης με σκοπό νακάνουμε γνωστή την υπόθεση στα Leroy Merlin, τις διώξεις που εκκρεμούν,την προφυλάκιση του συντρόφου Χ. Κορτέση αλλά και την συνολικότερη επίθεση τουκράτους στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες, που κρύβεται από πίσω. Παραμείναμε για κάποια ώρα στην πλατεία και μετά πορευτήκαμε στουςτριγύρω δρόμους. Κάναμε στάση στο σπίτι του συντρόφου, σημείο που πρινμερικές μέρες είχε πραγματοποιηθεί μια τρομοκρατικού τύπου φιέστα απότις αρχές. Συνεχίσαμε στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη, πρινκαταλήξουμε πάλι στην Πλατεία Κυψέλης. Κατά την διάρκεια της πορείαςφωνάχτηκαν συνθήματα, μοιράστηκαν κείμενα, πετάχτηκαν τρικάκια καικολλήθηκε η αφίσα της συνέλευσης με αναφορά στις επικείμενες δράσεις. Η πορεία είχε καλό παλμό, ενώ σε αυτήν συμμετείχαν περίπου 350 άτομα.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ Χ. ΚΟΡΤΕΣΗ

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ - ΤΑΞΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Κείμενο και καλέσματα για την υπόθεση :

https://athens.indymedia.org/post/1599186/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License