Προβολή ταινίας από την ομάδα CHAOTIKMOVIES: Οι απόντες

Σάββατο 27/7 21:30 στην Κατάληψη GARE

Με την προβολή αυτή κλείνει ένας κύκλος προβολών που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες και ελπίζουμε να συνεχιστεί από το ερχόμενο φθινόπωρο..

Το εγχείρημα αυτό προέκυψε από την πεποίθησή μας ότι κάθε μορφή τέχνης μπορεί, να χρησιμεύσει πέρα από την ψυχαγωγία, στην αυτομόρφωση ,τον προβληματισμό, την ριζοσπαστικοποίηση αλλά και στο να δώσει ζωή στους αυτοοργανωμένους και κατειλημμένους χώρους μακριά από τις λογικές και πρακτικές της εμπορευματοποίησης και του κέρδους..

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που ήρθαν και στήριξαν το εγχείρημα με την παρουσία τους στις προβολές, καθώς και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίησή τους με οποιονδήποτε τρόπο..

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους συντρόφους και τις συντρόφισσες της ΚατάληψηςGARE,για την φιλοξενία της ομάδας καθώς και τη βοήθειά τους σε ότι χρειαστήκαμε...

Μέχρι την επόμενη συνάντηση...Ραντεβού στους δρόμους..

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Ομάδα προβολών CHAOTIΚMOVIES

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License