Αλληλεγγύη στην Κατάληψη Μπρουκλυν - Γιάννενα

Αλληλεγγύη στην κατάληψη Μπρούκλυν - Γιάννενα

Δευτέρα 15/07/19 κατεδαφίζεται η κατάληψη Brooklyn. Πρόκειται για τη μονοκατοικία επί της οδού Ακαδημίας 16, η οποία τα τελευταία 3 περίπου χρόνια είχε περάσει από την αχρηστία και την εγκατάλειψη, στη κάλυψη βασικών βιοτικών αναγκών και όχι μόνο. Η παρουσία της κατάληψής μπόλιαζε, στη γειτονιά της αξίες της αλληλεγγύης, συλλογικοποίησης της αντίστασης και του αγώνα για έναν κόσμο ισότιμο και δίκαιο.

Για εμάς ο καθένας και η κάθεμια φέρει την ευθύνη των πράξεων του/της. Ετσι και στη συγκεκριμένη περίπτωση της εκκένωσης της κατάληψης υπάρχουν υπεύθυνοι με όνομα, οδό και αριθμό. Ένας από αυτούς είναι και ο πολιτικός μηχανικός Λάμπρος Κοσμάς, με την υπογραφή του οποίου προχώρησε η επιχείρηση της εκκένωσης- κατεδάφισης.

Έτσι και εμείς, ως μια ελάχιστη κίνηση άμεσης απάντησης επιλέξαμε να επισκεφτούμε το συγκεκριμένο άτομο το επόμενο κιόλας βράδυ στο σπίτι- γραφείο του επί της οδού Ιπποκράτους σκίζοντας τα λάστιχα του αυτοκινήτου του. Γιατί καλό θα είναι για να γνωρίζουν οι εμπλεκόμενοι, πως δεν θα βρίσκονται συνεχώς υπό την προστασία των μπάτσων ώστε να υλοποιούν τα άρρωστα κερδοφόρα σχέδια τους.

Αλληλεγγύη στις καταλήψεις

Δύναμη σε όσους και όσες αρνούνται να πετάξουν το κορμί, το μυαλό και τη συνείδηση τους στον βούρκο της εξουσίας και της απάθειας.

 

Αναρχική ομάδα Φούιτ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License