Ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης της Κατάληψης Libertatia

Ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης της Κατάληψης Libertatia // Δευτέρα 29/7 στις 19.00

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, βρισκόμαστε σε θετικό σημείο όσον αφορά την πορεία της ανοικοδόμησης της κατάληψης Libertatia. Η πορεία και η θετική εξέλιξη των εργασιών μας επιτρέπουν πλέον να βρισκόμαστε στον χώρο της κατάληψης και να συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερη δύναμη, πάρα τις πολλές δυσκολίες, τον αγώνα της ανοικοδόμησης.

Ενώ η νέα κυβέρνηση, επιχειρεί την άμεση αποδυνάμωση των κοινωνικών και ταξικών αγώνων με κατασταλτικά χτυπήματα σε καταλήψεις (εκκένωση κατάληψη Brookllyn, τη διακοπή ρεύματος στην κατάληψη Νοταρά 26) , εμείς συνεχίζουμε να οργανώνουμε την υπεράσπιση των δομών αγώνα ενώ ταυτόχρονα ανοικοδομούμε την κατάληψή μας.

Σε συνέχεια των ανοιχτών διαδικασιών της συνέλευσης αλληλεγγύης για την ανοικοδόμηση, θα θέλαμε να καλέσουμε σε ενημέρωση-συνέλευση για την συνέχεια των εργασιών που πρόκειται να γίνουν στο κατεστραμμένο κτίριο το επόμενο διάστημα. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει έχουν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις με τους μηχανικούς καθώς και οι βασικές προεργασίες. Θεωρούμε σημαντικό και θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε τη συνέχεια του πλάνου με τον κόσμο του αγώνα καθώς έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς η εμπλοκή όλο και περισσότερου κόσμου τόσο αυτό το χρονικό διάστημα των εργασιών, οι οποίες αφορούν ένα βασικό κομμάτι στη διαδικασία της ανοικοδόμησης, όσο και στην πορεία του νέου αυτού εγχειρήματος.

Γι’ αυτό καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση αλληλεγγύης την Δευτέρα 29/7 στις 19.00 στον χώρο της κατάληψης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License