Έκτακτο Εύβοια. Περικυκλωση συντρόφων του λαϊκού μετώπου Τουρκίας σε κάμπινγκ από την αστυνομία

Περικυκλωση από αστυνομικές δυνάμεις 13 Τούρκων συντρόφων και μελών του λαϊκού μετώπου Τουρκίας, σε κάμπινγκ στη Χιλιαδου Ευβοίας. Οι σύντροφοι και οι συντροφισσες εχουν κατασκηνωσει σε περιοχή που γίνεται χρόνια ελεύθερο κάμπινγκ από πολύ κόσμο

Από τις 5.30 το απόγευμα έχουν φτάσει αστυνομικές δυνάμεις και ζητούν από τους συντρόφους να αποχωρήσουν από χώρο ελεύθερου κάμπινγκ στη Χιλιαδου, που έχουν κατασκηνωσει εδώ και δύο μέρες και να τους πάνε στο τμήμα Χαλκίδας για εξακρίβωση στοιχείων. Τη στιγμή αυτή είναι στο σημείο οι σύντροφοι, κατασκηνωτες και κοντά 60 κάτοικοι που απαιτούν από την αστυνομία να αποχωρήσει, κλείνοντας το δρόμο με ανθρώπινη αλυσίδα, πέτρες και ξύλα. Οι μπάτσοι παραμένουν στο σημείο μέχρι να έρθουν περιπολικα και πούλμαν για την προσαγωγή των συντρόφων.

Είναι η τρίτη παρενόχληση από τις τοπικές αρχές με τη δικαιολογία της εξακριβωσης στοιχείων, η οποία γίνεται εκδικητικα και στοχευμενα μόνο στους 13 συντρόφους. 

Οι 13 σύντροφοι από το λαϊκό μέτωπο Τουρκίας αρνούνται την εξακρίβωση και τη μεταφορά τους στο τμήμα.

http://oagonas.blogspot.com/2019/08/blog-post_22.html?m=1


Η ελεύθερη κατασκήνωση 13 Κούρδων πολιτικών προσφύγων στην Χιλιαδού όπως κατασκηνώνουν και πολλοί άλλοι το βράδυ της Πέμπτης μετατράπηκε σε προσαγωγή συνοδευόμενη από βία και χυδαίες βρισιές. Το πρωί της Παρασκευής περνάνε από αυτόφωρο στα δικαστήρια της Χαλκίδας. Επιτροπές αλληλεγγύης καταγγέλλουν το συχνοτατο στενό μαρκάρισμα των Κούρδων από τους μπάτσους. Ο πόλεμος ξεκίνησε και δεν λέμε να το συνειδητοποιήσουμε.

από @ 23/08/2019 12:55 μμ.


post image

Σήμερα άνθρωποι που κατασκήνωσαν στη Χαλκίδα συνελήφθησαν και βασανίστηκαν. Αυτές είναι οι φωτογραφίες τους.

Εικόνες:

από @ 23/08/2019 12:57 μμ.


post image

.

Εικόνες:

από @ 23/08/2019 1 μμ.


post image

.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License