Αφίσα: Από την Ελλάδα ως το Μεξικό - Οργή και λύσσα για κάθε βιασμό


post image

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ - ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΒΙΑΣΜΟ

Σε τούτον δω τον κόσμο εμείς οι θηλυκότητες έχουμε να μοιραστούμε πολλά κοινά.

Εκείνες τις μέρες που περπατάμε στο δρόμο και τα σχόλια και τα κορναρίσματα έρχονται απανωτά, τα πάρτυ και τις μετακινήσεις με τα λεωφορεία όπου απλώνονται χέρια πάνω στα κορμιά μας, τις κακοποιήσεις και τα σεξιστικά σχόλια από μπάτσους στα κρατητήρια και στο δρόμο, το βιασμό μας, τη μέρα εκείνη που είδαμε συντρόφισσές μας να δακρύζουν από θυμό μιλώντας για το βιασμό τους. Θα αποκτήσουμε κι άλλα κοινά. Την οργή, την αντεπίθεση και την αλληλεγγύη. Να οπλίσουμε τις καταπιέσεις μας ενάντια σε κράτος και πατριαρχία. Να χτίσουμε χώρους ασφάλειας για μας, όπου θα νίωθουμε ελεύθερες να μοιραζόμαστε τα βιώματά μας και θα μαθαίνουμε πώς να απαντάμε με κάθε λογής τρόπους. Να εδραιώσουμε την ανασφάλεια των βιαστών, των μπάτσων και των φίλων τους.

Να βρούμε η μία την άλλη.

Αλληλεγγύη στον αγώνα ενάντια στο κράτος και την πατριαρχία στο Μεξικό.

Ζήτω ο φεμινισμός

Ζήτω η αναρχία

Αθήνα, Αύγουστος 2019

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License