Αστυνομική εισβολή στην κατάληψη GARE

Σήμερα στις 6πμ λίγο πριν ξημερώσει ξεκίνησε η επιχείρηση καταστολής των καταλήψεων στα Εξάρχεια. Οι μπάτσοι εισέβαλαν στην Κατάληψη GARE.

Σήμερα στις 6πμ λίγο πριν ξημερώσει ξεκίνησε η επιχείρηση καταστολής των καταλήψεων στα Εξάρχεια. Οι μπάτσοι εισέβαλαν στην Κατάληψη GARE και πιθανότατα κι αλλού. Σε κλοιό βρέθηκαν οι δυο μεταναστευτικές καταλήψεις στη Σπύρου Τρικούπη και το κτήριο της Rosa de Foc στην Ασημάκη Φωτίλα.

Θα  ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Το σχέδιο ισοπέδωσης των κοινοτήτων αγώνα και των δομών κοινωνικής αυτοοργάνωσης θα αποτύχει. Τα Εξάρχεια δεν θα παραδοθούν στο κράτος και τους επενδυτές. Η GARE ήταν και θα είναι μια εστία εξέγερσης, μαχητικής αλληλεγγύης και οριζόντιας συνοργάνωσης ενάντια στην εξουσία.

ΟΥΤΕ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΓΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Τ' ΑΦΕΝΤΙΚΑ

από @γείτονας 26/08/2019 9:04 πμ.


Κλαντεστινα

Όνειρο 

Σπύρου Τρικούπη 17 

Και υπάρχει πληροφορία για Ζαΐμη 


'Εγινε εισβολή και προσαγωγές επίσης σε δυο μεταναστευτικές καταλήψεις στην Σπύρου Τρικούπη.

Να μην αφήσουμε κανέναν κατατρεγμένο, μετανάστη ή ντόπιο, στα χέρια του κράτους. Να σπάσουμε σύνορα, συρματοπλέγματα και φυλακές. Ενάντια σε κάθε αιχμαλωσία, για την κοινωνική αυτοδιεύθυνση, η σύγκρουση συνεχίζεται.

από Κοινότητα Καταλήψεων Κουκακίου 26/08/2019 4:49 μμ.


Οι μπάτσοι συνεχίζουν την σημερινή κατασταλτική επιχείρηση εισβάλοντας και σε σπίτι συντρόφων από Gare. 

από @ 26/08/2019 5:57 μμ.


Τα μπατσικά σκουλήκια χτύπησαν συντρόφους, να μην τους περάσει, άμεση κινητοποίηση όλου του κινήματος τώρα!

από @ 27/08/2019 3:31 πμ.


post image

Σημερινή φωτο από μπάτσους στα εξάρχεια, κυκλοφορεί όλο καμάρι σε φασιστικά ιστολόγια.

Εικόνες:

από . 28/08/2019 12:34 μμ.


μετα τις εφοδους των μπατσων κ την ενοχλητικη παρουσια τους ολες αυτες τις μερες, σημερα εμφανιστηκαν συνεργεια καναλιων (αλφα) στην περιοχη κ συγκεκριμενα στα περιξ της καταληψης κλαντεστινα κ μερχρι πριν απο λιγο επαιρναν συνεντευξεις απο κατοικους. δεν εγινε σαφες τι λεγανε, κατεβαζαν τη καμερα κ το μικροφωνο οταν αντιλαμβανονταν παρουσια κοσμου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License