Οι χειμώνες μας ατέλειωτοι, τα καλοκαίρια μας μικρά

καμιά ειρήνη με τ'αφεντικά

Δευτέρα πρωί, κράτος κι ιδιοκτήτες επιτίθονται με προτεταγμένα τα όπλα σε δύο χώρους του αναρχικού αγώνα και δύο χώρους προλεταρικής στέγασης.

Δευτέρα νύχτα, σαν σωστές μάγισσες, επιτεθήκαμε σε ένα χωρό αυτού του μισογύνικου κρατικού θεσμού, που λέγεται εκκλησία. Στο παρεκκλήσι του αγιου μελέτη στα Σεπόλια (γεια σου Γιάννη Αντετοκούμπο - όλες οι λαθρομετανάστριες είμαστε περήφανες για εσένα) καταστρέψαμε με σπρέυ πολλές από τις ευλογημένες εικόνες. Αν συνεχιστεί έτσι, εκτός από τη μέρα του αγέννητου παιδιού, που θέσπισαν για τον περιορισμό της αυτοδιάθεσης των σωμάτων μας, να ετοιμάζονται να θεσπίσουν και τη μέρα της ευλογημένης καμμένης εκκλησίας. Αμήν!

Οι χειμώνες μας είναι ατέλειωτοι, αλλά ξαφνικά αποκτούν ένα άλλο χρώμα αναλογιζόμενες τους χιλιάδες στόχους που αφήνουν ακάλυπτους το κράτος, το κεφάλαιο και η πατριρχία κατά την τωρινή φάση που μας επιτίθονται.

Στέλνουμε τα αγωνιστικά φιλιά μας στις συντρόφισσες στο Μεξικό που επιτέθηκαν σε δεκάδες καπιταλιστικούς στόχους, ως μια μικρή μόνο απάντηση, στο βιασμό της 17χρονης αδερφής μας από τέσσερις μπάτσους.

Δεν ξεχνούμε ούτε τα αριστερά καθίκια της Λαε, που στήριξαν τον εθνικιστικό βούρκο των μακεδονομάχων, ούτε το αριστερό κράτος των στρατοπέδων συγκέντρωσης, των εκκενώσεων καταλήψεων και των δουλεμπορικών, που έδωσαν ακόμα περισσότερη ώθηση στη σημερινή καταστολή.

  • Αλληλεγγύη στις κκαταλήψεις και στ@ συλληφθέν@
  • Τις καταλήψεις δεν θα τις πάρετε ποτέ
  • Να αμυνθούμε με επιθέσεις στους χώρους του κράτους, του κεφαλαίου, της πατριαρχίας

Πυρήνας Αναρχικών Μαγισσών

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License