[Ηράκλειο] Συνέλευση για δράση αλληλεγγύης στα πλαίσια του RiseUp4Rojava

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, 6 και 7 του Σεπτέμβρη θα γίνουν σε διεθνές επίπεδο δράσεις αλληλεγγύης στην επανάσταση στη Ροζάβα. Οι δράσεις αυτές θα γίνουν στο πλαίσιο της καμπάνιας RiseUp4RojavaΚαλούμε σε συνέλευση στις 30/8, ημέρα Παρασκευή, ώρα 20:30 στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο Da (Ντεντιδάκηδων 15, Καμαράκι) ώστε να συζητήσουμε συγκεκριμένες ιδέες και προτάσεις δράσεων σχετικών με το κάλεσμα.

post image

Φίλοι-ες (δηλαδή κουρδιστί Ηevalen),

Γεια χαρά και καλoύς μας αγώνες το φθινόπωρο που έρχεται.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, 6 και 7 του Σεπτέμβρη θα γίνουν σε διεθνές επίπεδο δράσεις αλληλεγγύης στην επανάσταση στη Ροζάβα. Οι δράσεις αυτές θα γίνουν στο πλαίσιο της καμπάνιας RiseUp4Rojava που έχει σαν στόχο:

α) Την διεθνή δικτύωση και οργάνωση της υπεράσπισης της επανάστασης της εποχής μας, όχι με ένα εφήμερο -τύπου πυροτέχνημα- τρόπο, αλλά με βάθος και συνέπεια.

β) Την ανάδειξη, δημοσιοποίηση και στοχοποίηση του δικτύου των πολεμικών και τουριστικών βιομηχανιών που την απειλούν εξοπλίζοντας το τουρκικό φασιστικό κράτοςγ) Την οικοδόμηση ενός κοινού μετώπου εναντίον του Καθεστωτικού φασισμού στη Τουρκία που αποτελεί απειλή και για την ευρύτερη περιοχή.

Σαν hevalen-gr ( είμαστε κομμάτι αυτής της προσπάθειας, μαζί με ομάδες από Αθήνα (Ευτοπία, ΕΣΔΑ), Κομοτήνη (Outopia AD) και την ΑΔΡΕ στο Ρέθυμνο. Ξέρουμε πως η περίοδος αυτή ίσως να σας βρίσκει ακόμη σε καλοκαιρινούς ρυθμούς, παρόλα αυτά θα θέλαμε να οργανώσουμε από μεριάς μας μια μικρή δράση τις ημέρες αυτές.

Καλούμε σε συνέλευση στις 30/8, ημέρα Παρασκευή, ώρα 20:30 στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο Da (Ντεντιδάκηδων 15, Καμαράκι) ώστε να συζητήσουμε συγκεκριμένες ιδέες και προτάσεις δράσεων σχετικών με το κάλεσμα.

Ελπίζουμε στην παρουσία σας και στην προώθηση του καλέσματος αυτού.

Συντροφικά,

Hevalen-gr https://hevalen-gr.espivblogs.net/

Ηράκλειο Κρήτηςhttps://riseup4rojava.org/el/%ce%b4%ce%b9%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%82-%ce%b4%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License