ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ

1431ΑΜραδιόφωνο: 1431 AM, 97,3 FMinternet: www.1431am.org

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε την προσπάθεια της νέας κυβέρνησης να τελειώνει με το ζήτημα των αναρχικών και των Εξαρχείων. Έτσι καταργώντας το πανεπιστημιακό άσυλο, μετατρέποντας τις μολότοφ σε κακούργημα, εκκενώνοντας καταλήψεις και εισβάλλοντας στην πλατεία Εξαρχείων απειλώντας και χτυπώντας κόσμο, προσπαθεί να αποδείξει την αποφασιστικότητά της. Από την άλλη παρουσιάζει μέσω των εγκάθετων δημοσιογράφων, τους αναρχικούς ως ναρκομανείς, μαφιόζους και διακινητές μεταναστών για να πετύχει την κοινωνική συναίνεση. Ας μην γελιόμαστε, δεν έχουμε αυταπάτες. Κράτος και καταστολή πάνε μαζί. Γι΄αυτό όπως η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε την καταστολή, το ίδιο θα κάνει και η τωρινή της ΝΔ. Απλά για επικοινωνιακούς λόγους κάθε κυβέρνηση διαχειρίζεται το ζήτημα με διαφορετικό τρόπο. Εμείς ως αναρχικοί, αντιεξουσιαστές και αντικρατιστές οφείλουμε να μην διαχωρίζουμε τις κυβερνήσεις σε φιλικές ή μη φιλικές προς εμάς. Ήμασταν πάντοτε σε πόλεμο με το κράτος με στόχο την ανατροπή του. Και αφού τώρα αποφάσισαν να ξεκινήσουν ένα νέο είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε. Να γνωρίζουν πάντως πολύ καλά ότι δεν υποχωρούμε, δεν παραδινόμαστε.

ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΣΤΩΝ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

antistasi.espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License