Παρέμβαση στην Ελευσίνα

Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποίησαν παρέμβαση σε συναυλία που γινόταν στην Ελευσίνα

post image

Την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποίησαν παρέμβαση σε συναυλία που γινόταν στην Ελευσίνα στα πλαίσια του φεστιβάλ των Αισχυλείων. Κατά την διάρκεια της παρέμβασης αναρτήθηκε πανό για τις πρόσφατες εκκενώσεις των καταλήψεων στα Εξάρχεια ενώ μοιράστηκαν κείμενα και πετάχτηκαν τρικάκια που καλούν στην αντιφασιστική συναυλία στην πλατεία ηρώων το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν παραπάνω από θετικές. Το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη συμμετέχουμε μαζικά στην πορεία ενάντια στην κατασταλτική εκστρατεία στα προπύλαια στις 12:00 και έπειτα κατευθυνόμαστε στην Ελευσίνα για την αντιφασιστική συναυλία που είναι αφιερωμένη στον αντιφασίστα μουσικό Παύλο Φύσσα. Ακολουθεί το υλικό που μοιράστηκε και αναρτήθηκε.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License