Αθήνα:Ανάρτηση πανό αλληλεγγύης στις καταλήψεις και ενάντια στην καταστολή

Το πανό σηκώθηκε στην Αγία Παρασκευή ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στα διωκόμενα άτομα και καταλήψεις.

post image

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στις εκκενώσεις καταλήψεων στα Εξάρχεια καθώς και σε κάθε συντρόφισσα και σύντροφο που βιώνει το μοντέλο καταστολής υπό το σάβανο του "νόμος και τάξη" της κυβέρνησης. Δεν πρέπει να υποχωρήσουμε στα σχέδια του κράτους, αλλά να προτάξουμε την αλληλεγγύη, τους ταξικούς αγώνες και την αυτοοργάνωση. Και επειδή κανέναν άλλον δεν έχουμε για σύμμαχο, πέρα από τις αυτοοργανωμένες δομές, τις καταλήψεις, και τις μικρές μας νίκες στο πλαίσιο του ελευθεριακού αγώνα, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στον δρόμο.

Αναρχική Συλλογικότητα Αpriori

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License