Ουρουγουάη: Δύο εμπρηστικές επιθέσεις σε κεραίες τηλεπικοινωνιών

ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ! ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ Η UPM!

Ανάληψη ευθύνης για εμπρηστική επίθεση σε κεραία τηλεπικοινωνιών

Εις μνήμιν για τα συντρόφια που έπεσαν υπερασπιζόμενα τα εδάφη τους απέναντι στην πολιτισμική και τεχνολογική επέλαση τούτου του πατριαρχικού-καπιταλιστικού συστήματος.

Ενόσω οι φλόγες μας κόβουν τις επικοινωνίες σας, απ’ έξω ακούμε τις ιαχές που μας καλούν ν’ ανάψουμε το τελευταίο προσάναμμα.

LECHU (1): ιδού η σπορά σου.

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΖΟΝΙΟ!

ΤΗ UPM (2) ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

χρυσή ακτή, ξημερώματα 28ης αυγούστου

τα εγγόνια του ludd

ΣτΜ:

(1) Ψευδώνυμο του Santiago Maldonado

(2) Φινλανδική εταιρεία υλοτομίας

Ανάληψη ευθύνης για πυρπόληση μιας κεραίας τηλεπικοινωνιών την 1η Μάη

Ο έλεγχος του κεφαλαίου επί των εδαφών, ο οποίος ασκείται απ’ τις κατασταλτικές δυνάμεις του Κράτους, τους μπάτσους, τον στρατό, και τη νομική μηχανική που προστατεύει την ιδιοκτησία έναντι της ζωής, προκαλεί προβλήματα σε όσες, όπως εμείς, εξεγειρόμαστε προς υπεράσπιση της γης και της ζωής, και που στοχεύουμε στην απόλυτη απελευθέρωση όλων των όντων. Η αδυνατότητα ενός ανοιχτού πολέμου, εξαιτίας του περιορισμένου μεγέθους των δυνάμεών μας και της ανισορροπίας όσον αφορά τη δυνατότητά μας ν’ ασκήσουμε βία ενάντια στη βία που κράτος και κεφάλαιο ασκούν σε όλους μας, μας ωθεί να καταπιαστούμε με τον αγώνα απ’ τις σκιές και το περιθώριο. Δίχως να υποτιμούμε τις διαδηλώσεις και την προπαγάνδα, μα γνωρίζοντας τα όρια ανεκτικότητας εντός του δημοκρατικού παιχνιδιού, θεωρούμε πως πλέον επείγει η επίθεση ενάντια στο σύστημα που επελαύνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την καταστροφή του πλανήτη, κάποιες φορές ως ένα μεγα-project που υπόσχεται να εγκατασταθεί στην εκάστοτε περιοχή.

Το εργαλείο του σαμποτάζ, ως μέσο ταραχής κι επίθεσης στις εγκαταστάσεις του εχθρού, οφείλει ν’ αποτελεί μέρος αυτού του άνισου αγώνα, προκαλώντας βλάβες, κόβοντας τις επικοινωνίες, παρακωλύοντας αναπτυξιακά έργα. Τούτες οι δράσεις να επεκταθούν και να πολλαπλασιαστούν ως το σημείο να προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην καπιταλιστική πρόοδο, ιδού ο πόθος μας.

Εντός του πλαισίου αυτού είναι που πυρπολήσαμε μέρος της δομής μιας κεραίας τηλεπικοινωνιών στην παράκτια περιοχή τα ξημερώματα της 1ης Μάη.

Η σημασία της ροής της πληροφορίας στις καταναλωτικές ζωές μας, όπως επίσης και σε όλες τις δραστηριότητες του κεφαλαίου, καθώς η πληροφορία από μόνη της αποτελεί ανεκτίμητης αξίας εμπόρευμα, ο έλεγχος επί των ζωών των ανθρώπων μέσω των κοινωνικών δικτύων, η αποξένωση και η κανονικοποίηση των σχέσεων, όπως επίσης και όλοι οι κίνδυνοι για την υγεία που γεννιούνται απ’ τις εγκαταστάσεις αυτές (οι οποίοι και θα επιδεινωθούν με την αναμενόμενη έλευση της τεχνολογίας 5G), μας οδήγησε να επιλέξουμε τούτη τη στοχοθεσία και να πραγματοποιήσουμε τη δράση σε μια ημερομηνία τόσο εξέχουσα για τις επαναστάτριες και τους επαναστάτες.

Γρατζουνιές στο δέρμα του τέρατος; Ναι · ίσως όμως το να μετατραπούν σε πληγές εξαρτάται απ’ το θάρρος κι απ’ το ν’ αγγίξουμε την επέκταση και τον συντονισμό των δράσεών μας.

ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ!

ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ Η UPM!

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Πηγή: ActForFreedomNow

Πηγή ελληνικής μετάφρασης: Ragnarok

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License