Μεξικό: Ενημέρωση για τη σύλληψη του συντρόφου Mario “Tripa” López

Αλληλεγγύη στον σύντροφο Mario López “Tripa” Απήχθη απ’ το μεξικανικό κράτος στις 2 Σεπτέμβρη 2019 Ούτε ένοχοι, ούτε αθώοι! Να γκρεμίσουμε τα τείχη κάθε φυλακής! Φωτιά στο κράτος! Ολική απελευθέρωση!

post image

Ενημέρωση για την κατάσταση του συντρόφου Mario Antonio López (Tripa)

05-09-2019

Βρήκαμε τον σύντροφο Mario Tripa, τη Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη, τον είχαν κλείσει στη Reclusorio Norte (Βόρεια Φυλακή) της πόλης του Μεξικό.

Ως και σήμερα, ο σύντροφος παραμένει δίχως επικοινωνία και απομονωμένος.

Κατηγορείται για επιθέσεις ενάντια στη δημόσια ειρήνη και για πρόκληση φθορών, αυτές οι κατηγορίες είναι που το Κράτος χρησιμοποιεί για να μας καταστέλλει και να μας κλειδαμπαρώνει στην πρωτεύουσα της χώρας απ’ το 2012. Το κατηγορητήριο τούτο είναι καινούργιο και διαφορετικό απ’ τις νομικές διαδικασίες για τις οποίες ο σύντροφος είχε βρεθεί στην κατάσταση της φυγοδικίας.

Τα συντρόφια που έχουν αναλάβει τη νομική υπεράσπιση του Mario μας ενημερώνουν πως θα μπορούσε να υπάρξει η πιθανότητα να πληρώσει εγγύηση. Το ποσό δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Ακολούθως της σύλληψης του συντρόφου, αναμένουμε μια νέα επίθεση απ’ το Μεξικανικό Κράτος, και απ’ την κεντρική κυβέρνηση και απ’ την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, ενάντια σ’ όλα τα αναρχικά συντρόφια στα εδάφη που ελέγχει η Μεξικανική κυβέρνηση.

Απέναντι στις επιθέσεις τους: οργάνωση και αλληλεγγύη!

Φωτιά στις φυλακές!

Λευτεριά τώρα!

Ευχαριστούμε πολύ για τη διάχυση των ενημερώσεων για τον σύντροφο (Α)

Ακολουθεί το περιεχόμενο της αφίσας:

Αλληλεγγύη στον σύντροφο Mario López “Tripa”

Απήχθη απ’ το μεξικανικό κράτος στις 2 Σεπτέμβρη 2019

Ούτε ένοχοι, ούτε αθώοι!

Να γκρεμίσουμε τα τείχη κάθε φυλακής!

Φωτιά στο κράτος!

Ολική απελευθέρωση!

solidaridadmariolopez.noblogs.org

solidaridadmariolopez(at)riseup.net

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Πηγή: ActForFreedomNow

Πηγή ελληνικής μετάφρασης: Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License