Ενημέρωση από τις δίκες της αστυνομικής εισβολής στις καταλήψεις (26/8)

Η έδρα έστησε μια χοντροειδή μπλόφα για να καταδικάσει επιτόπου και αθόρυβα τους συλληφθέντες μετανάστες από την Σπ.Τρικούπη 15. Τους δίκασαν και τους καταδίκασαν ερήμην, ενώ ήταν παρόντες.

Η δίκη των τριων συλληφθέντων από την GARE, που κατηγορούνται για "διατάραξη οικειακής ειρήνης", "ρευματοκλοπή" και "νεροκλοπή" είχε αναβληθεί για τις 9 Σεπτέμβρη, ώστε να κληθούν οι ιδιοκτήτες του κτηρίου και πραγματογνώμονες της ΔΕΔΗΕ (ΔΕΗ) και της ΕΥΔΑΠ, κατόπιν αιτήματος της υπεράσπισης. Στις 9 εμφανίστηκε μια κληρονόμος και εκπρόσωποι των κρατικών εταιριών, οι οποίοι όμως δεν ήταν σε θέση να δώσουν συγκεκριμένες απαντήσεις. Οπότε, η δίκη αναβλήθηκε για τις 11 Δεκέμβρη 2019.

Η δίκη των πέντε μεταναστών από την Σπ.Τρικούπη 15, που κατηγορούνταν επιπλέον για "οπλοκατοχή (στυλάρια)", είχε αναβληθεί για τις 10 Σεπτέμβρη. Η έδρα έστησε μια χοντροειδή μπλόφα για να καταδικάσει επιτόπου και αθόρυβα τους συλληφθέντες. Νωρίς το πρωΐ, με την έναρξη της διαδικασίας ανακοίνωσε ότι η δίκη θα γίνει μετά τις 12 το μεσημέρι και προέτρψε τους κατηγορούμενους να αποχωρήσουν μέχρι τότε. Λίγο αργότερα, δίκασαν ερήμην και καταδίκασαν τους πέντε μετανάστες σε δυο χρόνια και εννέα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και μεγάλο χρηματικό πρόστιμο!

Ο ΚΟΣΜΟΣ της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, της ΙΣΟΤΗΤΑΣ

θα ΠΕΡΑΣΕΙ από ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License