Μπάτσοι (ματ) έχουν ανέβει κι έχουν κατσικωθεί πάλι στο λόφο του Στρέφη.

Αυτό έχει επαναληφθεί ήδη δυο φορές μέσα στο καλοκαίρι, για την απαγόρευση μιας αυτοοργανωμένης φεμινιστικής αθλητικής δραστηριότητας κι ενός πάρτυ. Στο δεύτερο συμβάν υπήρξε κινητοποίηση με πορεία και βίαιες επιθέσεις στις κατοχικές δυνάμεις (ματ και ασφαλίτες).

Όσο περνούν οι μέρες το μίσος μεγαλώνει...

από Νέστωρ 13/09/2019 3:35 μμ.


Η πορεία που κατέληξε στον λόφο και συγκρούστηκε με τις δυνάμεις καταστολής της απερχόμενης κυβέρνησης σύριζα ήταν καλεσμένη από το Αναρχικό στέκι φιλοσοφικής, του οποίου η εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης τελικά μεταφέρθηκε στο πολυτεχνείο. Οι μπάτσοι έχουν στραπεδεύσει ξανά σήμερα καθώς υπάρχει κάλεσμα για πάρτι (βλ. ημερολόγιο)

Ίδια είναι τα αφεντικά, δεξιά και αριστερά

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License