Κάλεσμα για τα δικαστήρια των συλληφθέντων του Σαββάτου 14/9 και ενημέρωση

Την Τετάρτη 18/9 στις 10:00 καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ευελπίδων (Κτίριο 9) για τους 4 συλληφθέντες του Σαββάτου (14/9)

Το Σάββατο 14/9 πραγματοποιήθηκε αντικατασταλτική πορεία ενάντια στην επίθεση στις καταλήψεις και τη μπατσοκρατία η οποία κατέληξε στην πλατεία Εξαρχείων. Στη συνέχεια της ημέρας έγιναν συγκρούσεις με τις δυνάμεις κατοχής που έχουν εγκατασταθεί γύρω από την πλατεία. Ματ και ΟΠΚΕ έκαναν έφοδο στην πλατεία και τα γύρω στενά και με την συνήθη τακτική τους μάζεψαν κόσμο στο σωρό. Με στόχο να τρομοκρατήσουν όλο τον κόσμο που κατέβηκε στην πορεία αλλά και τον κόσμο που ζει και ζωντανεύει τη γειτονιά, φόρτωσαν με βαριές κατηγορίες (πλημμελήματα + κακουργήματα) 4 άτομα (εκ των οποίων και ένας ανήλικος). Ένας από τους συλληφθέντες χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Έγιναν επίσης 16 προσαγωγές ,ακόμα και μέσα σε κτίριο, που δεν μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι συλληφθέντες πέρασαν από ανακριτή και εισαγγελέα όπου πήραν 3ήμερη αναβολή για να απολογηθούν την Τετάρτη 18/9 στις 10:00, στο κτίριο 9 της Ευελπίδων και μέχρι τότε θα παραμείνουν στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Σήμερα το πρωί υπήρχε κάλεσμα αλληλεγγύης στο οποίο ανταποκρίθηκαν 50-60 άτομα.

Καλούμε την Τετάρτη 18/9 στις 10:00 σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ευελπίδων (Κτίριο 9).

Να μην αφήσουμε τους 4 συντρόφους μόνους στα χέρια του κράτους

Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά

Επόμενη ανοιχτή συνέλευση την Τρίτη στις 19:00 στο Γκίνη.

υ.γ. Θα υπάρξει πλήρη ενημέρωση τις επόμενες μέρες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License