Τρίτη 17/9 Απολογισμός της συμμετοχής μας στην αντικατασταλτική πορεία και συνέχιση δράσεων

Την Τρίτη 17/9, στις 19:00 το απόγευμα στο κτήριο Γκίνη, στο Πολυτεχνείο συνεχίζεται η ανοιχτή συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, μεταναστών, προσφύγων, αλληλέγγυων. Aφού γίνει ολοκληρωμένη ενημέρωση και οργάνωση της αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες στα Εξάρχεια, θα γίνει απολογισμός της συμμετοχής μας στην αντικατασταλτική πορεία του Σαββάτου όπου η ανοιχτή συνέλευση συγκρότησε οργανωμένο και περιφρουρημένο μπλοκ. Μετά τον απολογισμό η συνέλευση θα ασχοληθεί με την συνέχεια δράσεων για την αλληλεγγύη στις καταλήψεις, τα Εξάρχεια , τους αγωνιστές/-τριες και τους μετανάστες /-τριες.

Παύση κάθε δίωξης για τους συλληφθέντες των Εξαρχείων

Να οργανώσουμε την αντίσταση μας απέναντι στο Κράτος

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License