Δράση ενάντια στις ανεμογεννήτριες στον Πλατανιστό Νότιας Εύβοιας

Την Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε δράση των κατοίκων του Πλατανιστού ενάντια στην συνεχιζόμενη επέκταση των ανεμογεννητριών και καταστροφή της οικολογικής ισορροπίας της περιοχής. Παρά τις αντίξοες κοινωνικές συνθήκες που πολλές φορές στρώνουν το χαλί της ανάπτυξης - οικολογικής καταστροφής - με λίγα ψίχουλα ως αντάλλαγμα από τις μεγάλες εταιρίες παραγωγής ενέργειας (πχ ΤΕΡΝΑ), αυτή την φορά οι κάτοικοι λέμε όχι στην επέκταση του νέου τερατουργήματος που καταστρέφει τα βουνά μας. Βουνά ελεύθερα από ανεμογεννήτριες.

post image

Ακολουθεί η ανακοίνωση της επιτροπής των κατοίκων:

Σήμερα οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Πλατανιστου αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να διατρανώσουμε την αντιθεση μας στην επέκταση των εγκαταστάσεων των ανεμογεννητριών στην περιοχή Ποταμι Ήδη διανοίγεται νεος δρόμος στην περιοχή Παλαιόπυργος Φτάνει πια! Έχει οργώθει όλο το βουνό Σεβάστείτε τουλάχιστον τις παραλίες μας Τα χωριά μας ελπίζουν σε μια τουριστική ανάπτυξη και εσείς επιδιώκεται να τα κάνετε νεκροταφεία Φτάνει πια αυτή η βάρβαρη επιδρομή στην γη των πατεράδων και παππούδων μας Έλεος.

Επιτροπή κατοίκων

Η επόμενη συγκέντρωση θα ανακοινωθεί

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License