Μαζική άρνηση πληρωμής ενοικίου σε όποια πολυκατοικία υπάρχει διαμέρισμα AirBnB!

Μαζική αντίσταση στην επίθεση στο ανθρώπινο δικαίωμα στη στέγη. Καμία ανοχή στο AirBnB και τις παρόμοιες πλατφόρμες που οδηγούν σε αύξηση ενοικίων.

Ενώ οι δισεκατομμυριούχοι χαίρονται τα πλούτη τους, γύρω μας υπάρχουν άστεγοι. Η στέγη όμως είναι ένα αυτονόητο ανθρώπινο δικαίωμα, και τώρα δέχεται επίθεση από το AirBnb και άλλες παρόμοιες πλατφόρμες που οδηγούν σε αβάσταχτη αύξηση των ενοικίων.

Κάποιοι αναγκάζονται να αλλάξουν γειτονιά, αλλά κάποιοι συνάνθρωποί μας μπορεί να μείνουν άστεγοι, και στο μέλλον μπορεί να συμβεί και σε εμάς. Γι'αυτό και πρέπει να αντιδράσουμε καθώς το θέμα αφορά όλους τους ενοικιαστές.

Αν στη πολυκατοικία σου δεις διαμέρισμα να νοικιάζεται στο AirBnB ή σε άλλη παρόμοια πλατφόρμα, πάρε τη πρωτοβουλία να καλέσεις τους άλλους ενοίκους σε συνέλευση να συζητήσετε το θέμα.

Καλέστε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να το βγάλει από το AirBnB, κι αν δεν δεχτεί τότε ενημερώστε τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων σας οτι αρνείστε να πληρώσετε ενοίκιο μέχρι να βγει κοινή απόφαση από όλη τη πολυκατοικία οτι κανένα διαμέρισμα της πολυκατοικίας δεν επιτρέπεται να μπαίνει στο AirBnB και παρόμοιες πλατφόρμες. Μαζική άρνηση πληρωμής ενοικία μέχρι να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημά σας!

Δημοσιοποιήστε το αίτημά σας με όποιον τρόπο μπορείτε καθώς είναι ένα κοινωνικό θέμα που ενδιαφέρει όλους τους ενοικιαστές. Φτιάχτε πανό και κρεμάστε τα στα μπαλκόνια σας. Κάντε το ξεκάθαρο οτι δεν θα ανεχτείτε το AirBnB και άλλες τέτοιες πλατφόρμες στη πολυκατοικία σας.

Τύπωσε αυτό το κάλεσμα και μοιράσου το με τους γείτονές σου για να απελευθερώσουμε τις γειτονιές μας από τη λαίλαπα του AirBnB και παρόμοιων επιθέσεων στο δικαίωμα στη στέγη.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License