Επιχείρηση των μπάτσων σήμερα σε κατάληψη στην Αχαρνών

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ

Σήμερα το πρωΐ, πέντε μέρες μετά την ογκώδη διαδήλωση ενάντια στην εξελισόμενη καταστολή, το κράτος εισέβαλε σε τουλάχιστον άλλη μια κατάληψη στέγασης μεταναστών, στην Αχαρνών.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ

Ο ΚΟΣΜΟΣ της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, της ΙΣΟΤΗΤΑΣ

θα ΠΕΡΑΣΕΙ από ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ


Σήμερα το πρωί εκκενώθηκαν από το κράτος δύο καταλήψεις, Αχαρνών 22 (γνωστή παλιότερα και ως Pregnant Women Squat) και το 2ο Σχολείο (2nd school / Jasmine).

Σχετικά με την εκκένωση της Αχαρνών 22, η πληροφορία ήρθε στην αρχή από καθεστωτικά και μετά επιβεβαιώθηκε από συντρόφ@.

Ο ακριβής αριθμός των ανθρώπων που μεταφέρονται δεν είναι ακόμα διαθέσιμος, όπως και το αν υπήρξε οποιαδήποτε σύλληψη για οποιοδήποτε λόγο.

από Παντελής Σαλούμπαρδος 19/09/2019 3:19 μμ.


Μετά από αίτημα του αχρείου Μπαμπινιώτη έγινε η εκκένωση του 2ου. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License