Χανιά: Ενημέρωση από την αντιφασιστική πορεία για τα 6 χρόνια από τη δολοφονία του Π. Φύσσα

Ενημέρωση από την αντιφασιστική πορεία που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά στις 18/09 , για τα 6 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα.

post image

Την Τετάρτη 18/09 καλέστηκε αντιφασιστική πορεία στη πλατεία Αγοράς, γιατα 6 χρόνια απο τη δολοφονία του Π. Φύσσα από τον χρυσαγίτη Ρουπακιά. Τακαλέσματα έγιναν από την Ενωτική Πρωτοβουλία, την ΚΕΕΡΦΑ, το ΚΚΕ μ-λ και από την Πρωτοβουλία Αναρχικών-Αντιεξουσιαστών και με την ίδια σειράπαραταχθήκαμε στο δρόμο.Το αναρχικό-αντιεξουσιαστικό μπλοκ το οποίο αποτελούνταν από 70 - 80 άτομα βρέθηκε στο πίσω μέρος της πορείας μεπανό που έγραφε '2013-2019 ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ' ,ενώ το πίσω μέρος του μπλοκ μας έκλεινε με ενα δεύτερο πανό της εφημερίδας δρόμου ΑΠΑΤΡΙΣ, το οποίο έγραφε 'ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ'. Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία της Αγοράς και κινήθηκε σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με μια διμοιρία και μερικούς  ζητάδες να ακολουθούν από μεγάλη απόσταση το πλήθος της πορείας ενώ παράλληλα φωνάζονταν με μεγάλη δυναμική συνθήματα αντιφαστιστικά, αντικρατικά, αντιμπατσικά ,συνθήματα για την Zackie αλλά και για την υπεράσπιση των καταλήψεων. Προς το τέλος της πορείας και καθώς φτάναμε ξανά στην πλατεία της Αγοράς , αποφασίσαμε να συνεχίσουμε ξέχωρα από τα υπόλοιπα μπλοκ με ένα μικρό δρομολόγιο ώστε ο παλμός μας να ακουστεί και στα στενά της πόλης και να ολοκληρώσουμε την πορεία στη πλατεία της Σπλάτζιας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ

ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ, ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ZACKIE ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ

Κάποια/οι από την Πρωτοβουλία Αναρχικών - Αντιεξουσιαστών

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License