Καριέρα κατασκευάζοντας κατηγορητήρια: η περίπτωση της εισαγγελέως Μ. Αγγελούδη

Καριέρα κατασκευάζοντας κατηγορητήρια: η περίπτωση της εισαγγελέως Μ. Αγγελούδη

post image

Την Τετάρτη 27/9 σύντροφοι-ισσες προχωρήσαμε σε μαζική παρέμβαση στη Νομική Σχολή Αθηνών με ανακοινώσεις και αφίσες που αναδεικνύουν την παρουσία της εισαγγελέως Πειραιά Μ. Αγγελούδη ως μεταπτυχιακής φοιτήτριας στο τομέα του Ποινικού Δικαίου στην εν λόγω σχολή. Φροντίσαμε να κάνουμε γνωστό σε όλους και όλες για τα "αγγελούδια" που φοιτούν στη σχολή και τις μεθόδους με τις οποίες φτιάχνουν την καριέρα τους. Εν προκειμένω, η εισαγγελέας Πειραιά Μαρία Αγγελούδη είναι υπόλογη για την προφυλάκιση του αναρχικού συντρόφου Χ.Κορτέση για απόπειρα απαλλοτρίωσης αντικειμένων αξίας 180 ευρώ από κατάστημα της εταιρείας Leroy Merlin.

Άμεση απελευθέρωση του αναρχικού συντρόφου Χ.Κορτέση

Συνέλευση αναρχικών συλλογικοτήτων, συντρόφων/ισσων και αλληλέγγυων για την υπόθεση στα Lerοy Merlin.

Εικόνες:

από ψαξ 28/09/2019 4:51 μμ.


Μπορεί και να μην έχουν αυτή καθ' αυτή την βαρύνουσα σημασία που να σχετίζεται με το συνολικό πολιτικό πλαίσιο της υπόθεσης, αλλά ψάχνοντας κανείς στο διαδίκτυο σχετικά με την προαναφερθείσα εισαγγελέα, βρίσκει τα εξής :

- από εφημερίδα της κυβερνήσεως (αρ.φύλλου 203, 11 Μαρτίου 2015) : 

[...] Β. Διορίζονται παρέδροι εισαγγελίας, για πλήρωση κενώνοργανικών θέσεων, οι κατωτέρω απόφοιτοι του τμήματοςυποψηφίων παρέδρων εισαγγελίας της Εθνικής Σχολής Δικα−στικών Λειτουργών, οι οποίοι έχουν περατώσει επιτυχώς τηνκατάρτισή τους στις 31.12.2014 και έχουν τα νόμιμα προσόντακαι τοποθετούνται ως εξής:

[...] 12. Μαρία Αγγελούδη του Μιχαήλ και της Τριανταφυλλιάς,που γεννήθηκε στο Διδυμότειχο το έτος 1984 και έλαβε τελικόβαθμό 12,57063, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, (Αριθμ.βεβ. εγγραφής στο Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δη−μοσίου: 1191233160/26−2−2015).

- από εφημερίδα της Ρόδου :

για την παρουσία/συμμετοχή της αντιεισαγγελέως πλημμελειοδικών Ρόδου, Μαρίας Αγγελούδη, μαζί με την εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ρόδου Κυριακή Κλιάμπα, σε εκδήλωση/ημερίδα με τον "Στρατηγό" (sic!!) Σφακιανάκη . 

https://www.dimokratiki.gr/08-06-2015/manolis-sfakianakis-sto-diadiktio-to-kako-echi-angeliko-prosopo/

- αργότερα, σε άλλη εφημερίδα της Ρόδου, αναφέρεται για μια άλλη εκδήλωση, αυτή τη φορά στην Αθήνα, στην οποία εκπροσωπούσε τη Ρόδο μόνο η αντιεισαγγελέας (αν και αυτό μπορεί να έχει κάποια λογική) : 

https://www.rodiaki.gr/article/377237/panw-apo-600-peristatika-gia-endooikogeneiakh-bia

Πάντως εικάζεται οτι στην 4η φωτογραφία απ' το τέλος η κυρία δίπλα στον κύριο με τη μπλε γραβάτα είναι η Βασιλένια Αγγελούδη, η οποία είναι Εμπορική Διευθύντρια του ομίλου DPG. Και (έτσι επίσης εικάζεται) πως ίσως έχουν κάποια σχέση. Ο όμιλος DPG είναι ο όμιλος media του γνωστού Γιαννακόπουλου (ΚΑΕ Παναθηναϊκός, CΝΝ Greece, newsbomb, κ.α.) . Στα τέλη του 2009 η Βασιλένια Αγγελούδη είχε αναλάβει διευθύντρια Εμπορικής Ανάπτυξης των περιοδικών της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Και μέχρι τότε ήταν εμπορική διευθύντρια της εκδοτικής Σίγμα Άλφα Μι (ιδιοκτησίας της Έλενας Κουντουρά και του συζύγου της).

- επίσης το όνομα της εισαγγελέα Μαρίας Αγγελούδη αναφέρεται και για κάποιες περίεργες αποφάσεις σε μια υπόθεση σχετικά με το "Αιολικό Πάρκο Ρόδου", αλλά αυτός που το "καταγγέλει" δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστο (για τα δικά μας κριτήρια) πρόσωπο: έχει μια εθνικιστική ιστοσελίδα και αναφέρεται (με το ονοματεπώνυμο του πάντως) ως πρωην κυπατζής, μέτοχος στο Αιολικό Πάρκο Ρόδου. 

- και επίσης, και η Κυριακή Κλιάμπα, που ήταν η εισαγγελέας στη Ρόδο όσο η Μαρία Αγγελούδη ήταν αντιεισαγγελέας, το όνομα της αναφέρεται σε διάφορες περίεργες αποφάσεις, τύπου παραδικαστικό κύκλωμα Ρόδου, κλπ, αλλά και πάλι από κάποιον παραληρώντα εθνικιστή, που καταγγέλει παράνομες προσλήψεις στο Παν/μιο Ρόδου, και συγκεκριμένα περισσότερο για έναν υπουργό τότε του Σαμαρά. 

- και τέλος, η Μαρία Αγγελούδη, του Μιχαήλ, φαίνεται να έχει υποβάλλει μια μεταπτυχιακή εργασία, αλλά στη νομική του αριστοτελείου (σαλόνικα).

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License