Το μεσημέρι της 14/09 σπάσαμε εστιατόριο-στέκι ναρκεμπόρων στην πλατεία Εξαρχείων. Το συγκεκριμένο μαγαζί είχε ανοίξει το καλοκαίρι και είχε ως σκοπό να είναι ένα ακόμη προπύργιο των ναρκομαφιών στα Εξάρχεια.

Για εμάς, αυτή η δράση είναι κομμάτι του συνολικότερου αγώνα ενάντια στα κρατικά σχέδια που θέλουν να εγκαταστηθούν ναρκομαφίες στα Εξάρχεια για να αλλοιωθεί ο αντιεξουσιαστικός-ελευθεριακός χαρακτήρας της γειτονιάς. Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ διμοιρίες ΜΑΤ έχουν στρατοπεδεύσει σε σημεία γύρω από την πλατεία, το ναρκεμπόριο συνεχίζεται ανενόχλητο.

 

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ – ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

ΕΞΩ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΑΠ’ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Αναρχικοί-Αναρχικές

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License