Ανοικτό Κάλεσμα 2019 για την Oργάνωση των Eλεύθερων Mαθημάτων | Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Σχολείο

Ανοικτό Κάλεσμα 2019για την οργάνωση των ελεύθερων/συμμετοχικών μαθημάτων και την πολιτική και διαχειριστική παρουσίαση του Ε.Κ.Χ. Σχολείο Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 7 μ.μ.

post image

Για 10η χρονιά απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα προς όποιον ή όποια γνωρίζει κάτι που θέλει να μοιραστεί με άλλους στη βάση της ελεύθερης μετάδοσης της γνώσης σε ανοικτή συνάντηση για τη διοργάνωση/συντονισμό των ελεύθερων/συμμετοχικών μαθημάτων στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Σχολείο.

Το κτήριο του Ε.Κ.Χ. Σχολείο μετά από 6 χρόνια εγκατάλειψης άνοιξε ξανά το 2010 τις πόρτες του ως ελεύθερος κοινωνικός χώρος τόσο για τη γειτονιά όσο και για το σύνολο της κοινωνίας ως ανοικτό πεδίο διαμοιρασμού της γνώσης μέσω των ελεύθερων μαθήματων, καθώς και αμφισβήτησης και ξεπεράσματος των υπάρχουσων θεσμίσεων που διαπερνούν τον δημόσιο χώρο και χρόνο μέσω της δημιουργίας νέων με πυρήνα τους την αυτοοργάνωση, την αλληλεγγύη και την άμεση δημοκρατία. Για έναν κόσμο ισότητας και ελευθερίας.

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

7 μ.μ.

Διεύθυνση: Βασ. Γεωργίου 27 & Μπιζανίου (Φάληρο)

Τρόποι μετακίνησης/Λεωφορεία: Χ1, 3Κ, 5, 6, 10, 11, 31, 33, 39 (στάση Φάληρο ή Ευζώνων)

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License