[Λάρισα] συνέλευση - ενημέρωση για τα αιολικά πάρκα.

Συνέλευση για την ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση και τις εξελίξεις στα βουνά των Αγραφων και τη συλλογή πληροφοριών για την περιοχή του Κισσάβου.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Νιαλα των Αγραφων όπου έγινε η εκκίνηση των εργασιών για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών θεωρούμε αναγκαία την οργάνωση μας σε τοπικό επίπεδο ώστε να αποτραπεί αυτό το έγκλημα. Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους για το ζήτημα των βιομηχανικού τύπου αιολικών πάρκων που πάνε να στηθούν στην περιοχή μας αλλά και πανελλαδικά να παρεβρεθεί το Σάββατο 5/10 στις 8.30 μ.μ. στο κοινωνικό χώρο Paratodos (Φαρμακίδου 4). 

ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΣΣΑΒΟ ΩΣ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΟΥΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΟΛΙΚΑ

πρωτοβουλία ατόμων από τον α/α χώρο και αλληλέγγυοι.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License