Κάλεσμα στήριξης της αντιφασιστικής πορείας 5/10

Στις 29/9 ο σύντροφος Γ.Β από την αναρχική συλλογικότητα Μασόβκα, δέχθηκε επίθεση σε ενέδρα που είχαν στήσει κοντά στο σπίτι του φασίστες. Η σπορά των ηττημένων του ‘45 βρίσκεται μπροστά στον πλήρη αφανισμό της, πρώτα στον δρόμο και ύστερα θεσμικά, αφού η εκλογική τους χαντάκωση συνετέλεσε στο στέρεμα κρατικής χρηματοδότησης και διάσπασης τους, το αντιφασιστικό κίνημα δεν έχει να φοβάται τίποτε από τα λίγα αυτά εναπομείναντα καρκινώματα.Καλούμε από τη μεριά μας και στηρίζουμε την αντιφασιστική πορεία που καλεί το ερχόμενο Σάββατο στις 5 Οκτωβρίου στις 5.30 η ώρα η αναρχική συλλογικότητα Μασόβκα στο Ίλιον, με σημείο συγκέντρωσης την διασταύρωση Λ. Θηβών και Λ. Παπανδρέου (στάση λεωφορείου: Φυστικιές, έξω από Λακιώτη).

ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ

Ελευθεριακή Συλλογικότητα Καλλιθέας Email eokal@espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License