Ανάληψη ευθύνης για την βομβιστική ενέργεια στο κτίριο 109 στην Πειραιώς

Αυτή είναι η φωνή όλων των καταπιεσμένων ανθρώπων για τους οποίους είναι ξεκάθαρο ότι η κοινωνική επανάσταση θα έρθει μόνο μέσα από τον ένοπλο επαναστατικό αγώνα.

Στις 2 Οκτωβρίου, γύρω στις 2 το βράδυ, τοποθετήσαμε εκρηκτικό μηχανισμό στο κτίριο 109 στην Πειραιώς, στην Αθήνα, ο οποίος ενεργοποιήθηκε μέσω τηλεφώνου. Ο λόγος που κάναμε τον μηχανισμό να λειτουργήσει τηλεφωνικά, ήταν μόνο για να έχουμε τον έλεγχο της έκρηξης της βόμβας έτσι ώστε να μην χτυπηθούν περαστικοί που ίσως να περνούσαν από το σημείο εκείνη την ώρα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΑΣ

1) Το κτιριο 109 στην Πειραιώς ήταν κλαμπ της μαφίας, στο οποίο λάμβανε χώρα μια τεράστια μπίζνα τράφικινγκ γυναικών από τα βαλκάνια προς την ελλάδα και τούμπαλιν, μια όντως μεγάλη επιχείριση στην οποία συμμετείχαν ενεργά και πολιτικοϊ φασίστες καριέρας.

2) Το κέντρο των αθηνών και ιδιαιτέρως η τουριστική περιοχή του λεγόμενου ιστορικού κέντρου, είναι η πιο καλά φυλασσόμενη περιοχή των αθηνών, εκεί δηλαδή όπου η αντιτρομοκρατική υπηρεσία έχει 24ωρη παρουσία, οπότε με την υλοποίηση αυτής μας της πράξης, στέλνουμε ένα μήνυμα στο ελληνικό κράτος ότι έχουμε την ικανότητα να διεισδύσουμε και να χτυπήσουμε στόχους όχι μόνο στα Εξάρχεια αλλά και σε άλλα μέρη της Αθήνας.

3) Επιπλέον ο ήχος της βόμβας έγινε αισθητός από πολλές γειτονικές περιοχές του ιστορικού κέντρου και αυτό από μόνο του επίσης αποτελεί ενα ακόμα ξεκάθαρο μήνυμα προς ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία του AIRBNB_η οποία δεν διαφέρει απο τις πρακτικές της μαφίας καθώς εξωθεί τον κόσμο στην απόγνωση του ανέστιου: Tουρίστες του AIRBNB, Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ. 

Αυτή λοιπόν είναι η φωνή όλων των καταπιεσμένων ανθρώπων για τους οποίους είναι ξεκάθαρο ότι η κοινωνική επανάσταση θα έρθει μόνο μέσα από τον ένοπλο επαναστατικό αγώνα.

Επαναστατημένοι αναρχικοί ένοπλοι αγωνιστές (GANA) 3/10

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License