Νέα κινητικότητα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο κέντρο της Αθήνας

Αυτή είναι η φωνή όλων των καταπιεσμένων ανθρώπων για τους οποίους είναι ξεκάθαρο ότι η κοινωνική επανάσταση θα έρθει μόνο μέσα από τον ένοπλο επαναστατικό αγώνα.

post image

Την ίδια στιγμή με την επίσκεψη του πρώην διευθυντή της C.I.A. και νυν υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α Μike Pompeou στην Αθήνα, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία του "ελληνικού" κράτους, ως πρώτη της πράξη, και η οποία είχε αφετηρία πριν από μια βδομάδα ακριβώς, ήταν να αυξήσει τις δυνάμεις της σε πολλα σημεία "φύλαξης" της πόλης χρησιμοποιώντας τα περίφημα μαύρα (κυρίως) και λευκά βαν γύρω από τον άξονα Μοναστηράκι-Σύνταγμα, καθώς επίσης κάτι τέτοιο βρίσκεται σε συμφωνία με την κυβερνητική πολιτική οδό ενός ολοένα αυξανόμενου κρατικού κοινωνικού ελέγχου, έχοντας επίσης τοποθετήσει ακόμα περισσότερες κάμερες σε αυτές τις περιοχές. Την ίδια στιγμή στον άξονα Μοναστηράκι-Σύνταγμα έχουν τοποθετηθεί κάμποσοι μπάτσοι σναϊπερ σε επιλεγμένα κτίρια τριγύρω που επιβλέπουν την κίνηση στους δρόμους και στα γύρω στενά, κυριότερα όταν η περιοχή εκείνη σφύζει από το νεκρό μάγμα καταναλωτών-τουριστών. Τα μπατσικά ελικόπτερα που πετάνε επίσης πάνω στον αττικό ουρανό, ειναι απλώς μια επιπρόσθετη νευρική απόληξη του κράτους για καλύτερη επικοινωνία της αντιτρομοκρατικής με τις δυνάμεις καταστολής των ΜΑΤ, ώστε ο κοινωνικός έλεγχος πάνω στα πολυμορφικά σχήματα του λαού όταν εναντιώνεται και με όποιο τρόπο κάθε φορά μπορεί απέναντι στην αυθαιρεσία της κυβερνητικής ολιγαρχίας, εκεί όπου όλα κερδίζονται εντέλει, στον δρόμο, αυτές ακριβώς οι λαϊκές δυναμείς να περιορίζονται, να απομονώνονται ή αλλιώς να καταστέλλονται, είτε αυτό αφορά έναν μέσο όρο αστικών μαζικών διεκδικήσεων είτε τα κοινωνικά προτάγματα του αναρχικού χώρου στα Εξάρχεια.

Aυτές οι νέες κινήσεις τακτικής του "ελληνικού" κράτους , πολύ ξεκάθαρα μας αποδεικνύουν με έναν ακόμα τρόπο καταρχήν ότι υπάρχουν κάποια βασικά κενά στην στρατηγική δομή της πολιτικής που το ολιγαρχικό καθεστώς στην ελλάδα έχει ετοιμάσει για την κοινωνία της, γιατί το να μιλιταρικοποιείς την πρωτεύουσα, δεν δείχνει καλύτερη στρατηγική αλλά δείχνει μεγάλη αδυναμία γύρω από τον κοινωνικό εντροπικό έλεγχο και ως εκ τούτου αδυναμία ποιοτικής αξιολογησης της κοινωνικής πληροφορίας (information dominance). Aπό την άλλη πλευρά, ο φόβος του καθεστώτος για τα κοινωνικα κινήματα, εξαναγκάζει το κράτος να τρομοκρατεί την κοινωνία, γεμίζοντας τους δρόμους του ιστορικού κέντρου με περισσότερες δυνάμεις καταστολής, και αυτό δεν δείχνει μόνο τον απολυταρχικό χαρακτήρα του της ολιγαρχίας του κράτους, αλλά επίσης δείχνει πόσο πολύ το "ελληνικό" καθεστώς φοβάται οποιαδήποτε κίνηση που απαντάει στην στην κρατική τρομοκρατία με το ίδιο ποσοστό βίας που του επιστρέφεται, και αυτός είναι και ο λόγος που το κράτος σε αγαστή συνεργασία με τα ντόπια καθεστωτικά ΜΜΕ προσπάθησαν διακαώς είτε να υποβαθμίσουν, είτε να αποσιωπήσουν την ένοπλη επίθεσή μας στα ΜΑΤ στις 27 Σεπτεμβρίου στην Χαρ. Τρικούπη.

Επαναστατημένοι αναρχικοί ένοπλοι αγωνιστές (GANA) 7/10

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License