Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης με την επανάσταση της Rojava / Demo of solidarity with the Rojava revolution

Συγκέντρωση και πορεία ΤΩΡΑ Σάββατο 19 Οκτώβρη 5:30 μμ Προπύλαια - Demonstration NOW Saturday 19 October 5:30 pm at Propylaia (Panepistimio)

post image

Demonstration Saturday 19 October 5:30 pm at Propylaia (Panepistimio)

Συγκέντρωση και πορεία Σάββατο 19 Οκτώβρη 5:30 μμ Προπύλαια

 

BIJI TEVGERA KONFEDERALIZMA A GELLAN

ΖΗΤΩ Η ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

LONG LIVE THE CON-FEDERALIST SELF-DIRECTION OF THE PEOPLES

Biji Rojava Azad

Ζήτω η ελεύθερη Ροζάβα!

Long Live Free Rojava!

SΕHID NAMIRIN

ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ

MARTYRS ARE IMMORTAL

 

NΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ τις ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ των ΚΡΑΤΩΝ

 

LET’S TEAR DOWN THE WAR MACHINES OF THE STATES

" Civilians including women, men and families have fought against the occupation forces shoulder to shoulder with SDF fighters.

 Heroic resistance has been mounted in every inch of the city. A fighter that fell on the front has been avenged in the same minute. This is the fortress of resistance. "

SDF Serêkaniyê Commander Şervan Sason

Η μιλιταριστική-φασιστική μηχανή του τούρκικου κράτους, έχοντας την στήριξη του βορειοαμερικάνικου και ρώσικου ιμπεριαλισμού, εισέβαλε στη Ροζάβα σ' όλο το πλάτος των συνόρων, για να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε με την κατοχή και την εθνοκάθαρση στο Αφρίν: την ισοπέδωση της κοινωνικής επανάστασης και την υποδούλωση των λαών της Συρίας. Απότερος στόχος όλων των κρατιστών είναι ο στραγγαλισμός του κουρδικού επαναστατικού κινήματος, το ξερίζωμα των βάσεων του PKK και η εξαφάνιση των κοινωνικών αγώνων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολίας, Μεσοποταμίας και Μ.Ανατολής για τις επόμενες δεκαετίες.

Για 11η μέρα η πολεμική μηχανή του τούρκικου κράτους σφυροκοπεί τα ελεύθερα εδάφη της Ροζάβα. Ο τούρκικος μιλιταρισμός έχει εξαπολύσει ορδές ισλαμοφασιστών, μισθοφόρων που συνοδεύουν τις επίσημες στρατιωτικές δυνάμεις και μελών του Ισλαμικού Κράτους, τα οποία είχαν αιχμαλωτιστεί από τις YPG, YPJ, SDF. Οι φασίστες όντας ανίκανοι να σπάσουν την αντίσταση, σφάζουν αμάχους, πιστεύοντας ότι μπορούν να νικήσουν με τον τρόμο.

Η τούρκικη αεροπορία βομβαρδίζει χωριά, νοσοκομεία και νοσοκομειακά οχήματα. Οι αεροπορικές επιχειρήσεις δεν θα μπορούσαν να γίνουν αν δεν είχαν την έγκριση των κύριων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, ΗΠΑ και Ρωσίας. Χωρίς τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς οι εισβολείς δεν θα άντεχαν ούτε μια μέρα.

Από την Τετάρτη (16/10) ο τούρκικος στρατός ρίχνει χημικά, δήθεν απαγορευμένα όπλα μαζικής καταστροφής. Το τούρκικο κράτος δεν έχει αναστολές να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσον προκειμένου να ισοπεδώσει την κοινωνική επανάσταση της Β.Συρίας, να επεκτείνει τα κέρδη του και να καταστείλει το κουρδικό κίνημα. Τα χημικά είναι η απεγνωσμένη απάντηση του τούρκικου φασισμού και των πολεμοκάπηλων καπιταλιστών που τον έχουν θρέψει, απέναντι στην απόρθητη παλλαϊκή άμυνα της Σερεκάνης. Έτσι εκφράζεται ο κρατισμός στην απόγνωσή του.

Η παλλαϊκή αντίσταση των επαναστατημένων της Β.Συρίας κι όλου του Κουρδιστάν αποτελεί την ελπίδα του πλανήτη.

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

" ERDOĞAN HAS LAUNCHED THE ATTACK FROM HIS DEATH BED

He has nothing to say to the Turkish society. He was just using the terror argument. Therefore the bill will be very high. The world public opinion will not accept what has been done, the Kurds will not accept it, Turkey will not accept it. Erdoğan's life may not end in weeks, but it will end in months...

The people of the world are with us. For this reason, the Kurdish people will resist until the end. Whatever the outcome, the winner will be human dignity and the Kurdish people. "

KCK (Kurdistan Communities Union) Executive Council Member Sabri Ok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License