ΑΓΡΙΝΙΟ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ - ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ - ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ https://stekidask.blogspot.com/2019/10/blog-post_20.html

post image

Η άρνηση της δημοτικής αρχής, κύκλων της εκκλησίας και δηλωμένων φασιστών να φιλοξενηθούν πρόσφυγες στην πόλη του Αγρινίου φανερώνει το μέτωπο του σκοταδισμού που προσπαθούν να επιβάλλουν. Σε αγαστή συνεργασία με τη φίλια κυβέρνηση Μητσοτάκη – Άδωνη προτείνουν κλειστά στρατόπεδα (φυλακές) μακριά από τις πόλεις για όσους δεν πληρούν τις προϋποθέσεις κατ΄ αυτούς για να θεωρηθούν κατατρεγμένοι και διωκόμενοι.

Η ανθρωπιά δε χωρά σε μια κόλλα χαρτί με κυκλάκια και αστερίσκους. Όσο και να προσπαθούν να το ωραιοποιήσουν, η κακοψυχιά τους δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω από τους νομικίστικους τακτισμούς τους. Σε μια χώρα που μαστίζεται από ανεργία, που οι πολυεθνικές μαζί με τα ντόπια αφεντικά κάνουν πάρτι λεηλατώντας τα πάντα ο εξαθλιωμένος πρόσφυγας είναι ένας ορατός εχθρός για τους υπηκόους που έχουν μάθει να πατούν ο ένας πάνω στον άλλο. Αόρατες παραμένουν οι τράπεζες, τα υπουργεία και τα αφεντικά που θησαυρίζουν με το αίμα των καταπιεσμένων.

Απέναντι στον ολοκληρωτισμό κράτους και κεφαλαίου ορθώνουμε οδοφράγματα αγώνα, αντίστασης και αλληλεγγύης.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License